Waardebepaling Bergen op Zoom

Een gratis waardebepaling in Bergen op Zoom? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Bergen op Zoom

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw woning in Bergen op Zoom? Bij Sons Real Estate kunt u vandaag nog een aanvraag indienen voor een vrijblijvende waardebepaling. Onze service is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. U ontvangt snel een nauwkeurige schatting van de waarde van uw huis. Wij garanderen u het beste bod op de markt, zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuringen. Daarnaast zijn onze verkoopvoorwaarden flexibel en stellen wij ons in dienst van het volledige verkooptraject tot aan de oplevering. Wilt u ook weten wat uw woning waard is in de omliggende plaatsen zoals Roosendaal, Woensdrecht, of Halsteren? Bij Sons Real Estate staan we voor u klaar.

Laat Sons Real Estate de actuele waarde van uw woning bepalen

Als u de actuele waarde van uw woning wilt laten bepalen, dan is Sons Real Estate de aangewezen partij. Onze deskundige taxateurs met een landelijke dekking kunnen snel ter plaatse zijn voor een kosteloze waardebepaling. Bij de beoordeling van uw woning houden wij rekening met diverse factoren die de waarde beïnvloeden. Denk aan de ligging, de onderhoudsstaat, de grootte van het perceel, eventuele verbouwingen, en het type woning. Wij steken direct van wal met een vrijblijvend bod op uw woning, zonder enige voorbehouden. Zo weet u direct wat uw woning waard is en wat u aan de verkoop overhoudt. Het is eenvoudig: bij Sons Real Estate draait alles om uw woning, en we hanteren dezelfde toewijding en expertise in Bergen op Zoom als elders.

Alle typen woningen

Sons Real Estate is niet beperkt tot specifieke woningtypen; we hebben interesse in diverse soorten vastgoed. Of u nu een boerderij, rijtjeshuis, appartement, landhuis, villa of vakantiewoning bezit, wij staan klaar om uw woning over te nemen. Wij kopen direct voor eigen rekening en verzorgen het gehele verkooptraject. De voorwaarden van de verkoop kunnen naar uw wensen worden aangepast. Bij ons krijgt u tevens de mogelijkheid om de woning na verkoop terug te huren, en in sommige gevallen is zelfs een voorschot bespreekbaar na het tekenen van de koopovereenkomst. Zo maken we het proces zo soepel mogelijk voor u. 

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning in Bergen op Zoom, neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Onze taxateurs kunnen snel ter plaatse zijn, zodat u spoedig weet wat uw woning waard is. U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website of ons tijdens kantooruren bellen voor een afspraak op locatie. Wij staan voor u klaar, ongeacht welk type woning u bezit, en bieden u dezelfde professionele service die u van ons mag verwachten.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!