Waardebepaling Eelde

Een gratis waardebepaling in Eelde? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Eelde

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning in Eelde, omdat u overweegt deze te verkopen? Bij Sons Real Estate bieden we u een kosteloze waardebepaling op locatie aan. Onze toegewijde taxateurs streven ernaar om binnen één werkdag uw woning te beoordelen en direct een bod te doen, zonder enige voorbehoud. Hierdoor krijgt u direct zekerheid en kunt u vertrouwen op een flexibele verkoop. Wist u dat we ook gratis waardebepalingen aanbieden in omliggende plaatsen zoals Paterswolde, Vries en Tynaarlo? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate.

Ontvang snel de waarde van uw woning in Eelde

Wilt u weten wat uw woning waard is? Sons Real Estate is een landelijk opererend vastgoedbedrijf met deskundige taxateurs die klaarstaan om uw woning in Eelde te taxeren. Onze waardebepaling is geheel kosteloos, zonder enige verplichtingen. Dit betekent dat u snel een actuele schatting van de waarde van uw huis ontvangt, waarna u kunt besluiten om uw woning aan Sons Real Estate te verkopen. Onze taxateurs beoordelen uw huis op verschillende criteria, zoals de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, het type woning, energielabel, de grootte van het perceel en eventuele verbouwingen. Of het nu gaat om een appartement, een rijtjeswoning, of een vrijstaande woning, Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk soort woning.

Directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u overweegt uw woning aan Sons Real Estate te verkopen, zult u ontdekken dat ons verkooptraject aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van een regulier traject met een makelaar. U hoeft geen geld uit te geven aan makelaars- of notariskosten, en we hanteren flexibele verkoopvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld in uw huis blijven wonen terwijl de verkoop wordt afgehandeld, en uw inboedel mag gewoon blijven staan. De verhuisdatum wordt in goed overleg vastgesteld, wat zorgt voor een soepele overgang. Sons Real Estate waarborgt een grondige waardebepaling en een vlekkeloze verkoop.

Dien vandaag nog een aanvraag in

Overweegt u de verkoop van uw woning in Eelde? Neem direct contact op met Sons Real Estate voor een waardebepaling op locatie. U kunt zelfs al binnen één werkdag een vrijblijvend bod van ons ontvangen. Aarzel niet langer en onderneem vandaag nog actie. Bel ons tijdens werkdagen voor het maken van een afspraak, of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!