Waardebepaling Utrecht

Gratis waardebepaling in Utrecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Utrecht

Bent u op zoek naar een waardebepaling in Utrecht of een omliggende plaats zoals Nieuwegein, Vianen, Zeist of Bilthoven? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner, landelijk actief en klaar om u te helpen. Onze taxateurs kunnen snel op locatie zijn, waar u ook bent. Wij bieden niet alleen een gratis waardebepaling, maar doen ook direct een vrijblijvend bod, zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat, garanderen wij u een vlot verkooptraject, zonder de gebruikelijke makelaars- of notariskosten en bijkomende onzekerheden. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

De waarde van uw woning in Utrecht

Sons Real Estate is uw ideale keuze wanneer u overweegt uw huis te verkopen en snel een waardebepaling in Utrecht wilt. Onze taxateurs zijn snel ter plaatse, en we hebben interesse in alle soorten huizen. Wij zetten direct een vrijblijvend bod op tafel, zonder allerlei ingewikkelde voorwaarden. Als u besluit om met ons in zee te gaan, garanderen wij een soepele verkoopprocedure zonder de typische kosten die bij makelaars en notarissen komen kijken. De waarde van uw woning wordt nauwkeurig bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder het type woning, de locatie, de staat van onderhoud, eventuele renovaties, bouwjaar en nog veel meer. 

Flexibele verkoopvoorwaarden

Als u besluit om uw woning aan Sons Real Estate te verkopen, profiteert u van uitstekende verkoopvoorwaarden. Wij staan open voor flexibele regelingen, zodat u uw huis op een ontspannen manier kunt verkopen, zonder tussenkomst van derden. U kunt zelfs uw oude inboedel achterlaten, en de overgangsdatum wordt altijd in goed overleg vastgesteld. Dit is het voordeel van rechtstreeks verkopen aan Sons Real Estate. We komen u graag tegemoet in de verkoopvoorwaarden.

Contact

Stelt u zich eens voor, een waardebepaling in Utrecht die snel en efficiënt wordt uitgevoerd. De taxateurs van Sons Real Estate komen graag bij u langs, en in de meeste gevallen ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw woning. Neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen, of bel ons direct voor een afspraak. Wij staan voor u klaar, waar u zich ook bevindt in Utrecht of omliggende plaatsen.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!