Waarde koopwoning bepalen

Waarde koopwoning bepalen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waarde koopwoning bepalen

Wilt u graag op korte termijn de waarde van uw koopwoning bepalen? SONS Real Estate helpt u graag. Als landelijk actieve opkoper taxeren we uw woning geheel vrijblijvend. Ook voor een koopwoning kunt u bij ons een aanvraag doen. Onze taxateurs stellen de woningwaarde vast op basis van alle factoren die meespelen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op.

Zo taxeren we uw koopwoning 

Om de waarde van een koopwoning te bepalen, houden we rekening met alle factoren die  daarbij relevant zijn. De taxatie van een koopwoning werkt iets anders dan de taxatie van bijvoorbeeld een huurwoning. Desondanks kunt u ons benaderen voor ieder type woning. Bij een koopwoning kijken we onder meer naar de onderhoudsstaat, de perceelgrootte en het afwerkingsniveau. Ook economische omstandigheden nemen we in ogenschouw. Denk hierbij aan bepaalde trends in de markt en de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die onlangs in de regio werden verkocht. Onze taxateurs hanteren objectieve criteria en baseren hun evaluatie op feitelijke gegevens. 

Een betrouwbare taxatie

Als het gaat om het taxeren van een koopwoning, is nauwkeurigheid cruciaal. U kunt zelf een berekening maken, maar wanneer u behoefte heeft aan zekerheid is het raadzaam om de taxatie aan ons over te laten. Op deze manier krijgt u een helder financieel inzicht wat betreft uw woning en weet u waar u aan toe bent. Het voordeel is dat we de waardebepaling op korte termijn kunnen uitvoeren. Bij een verkoop is een professionele waardebepaling verplicht. Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Een waardebepaling is bij ons geheel vrijblijvend, maar we doen als opkoper graag een marktconform bod op uw woning.

Doe een aanvraag bij SONS Real Estate  

Heeft u behoefte aan een professionele taxatie? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons uw koophuis vrijblijvend taxeren. U kunt ons bereiken door te bellen of het online contactformulier invullen. We zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en u spoedig in contact brengen met één van onze ervaren taxateurs. U kunt rekenen op een nauwkeurige taxatie zonder enige verplichting. 

 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!