Waarde eigen woning berekenen

Waarde eigen woning berekenen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waarde eigen woning berekenen 

Wilt u de waarde van uw eigen woning berekenen? Dan moet u bij SONS Real Estate zijn. We zijn een landelijk actieve opkoper van diverse typen woningen. U kunt ons geheel vrijblijvend een waardebepaling laten uitvoeren. Tevens brengen we graag een bod uit, dit verplicht u tot niets. Bij ons bent u verzekerd van transparantie en een nauwkeurige waardebepaling.

Hoe de woningwaarde wordt vastgesteld

Wanneer u uw woning wilt verkopen, is een taxatierapport verplicht en zo weet u direct wat u overhoudt aan de verkoop. Er komt veel kijken bij een taxatie. Het is daarom belangrijk dat u dit overlaat aan een taxateur met de juiste expertise. Onze taxateurs helpen u graag. Tijdens de taxatie houden ze rekening met de belangrijkste factoren die meespelen bij het vaststellen van de woningwaarde. Denk hierbij aan de perceelgrootte, de locatie, de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Ook wordt er gekeken naar economische omstandigheden zoals trends in de vastgoedmarkt en de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving. Als u ons de waardebepaling laat uitvoeren, kunt u uitgaan van een betrouwbare, objectieve evaluatie. 

Laat het aan ons over

Als het gaat om taxatie, is het cruciaal dat de taxateur over de juiste expertise beschikt. Dat een taxatierapport verplicht is bij een verkoop is namelijk niet de enige reden waarom u een waardebepaling wilt laten uitvoeren. Simpel gezegd biedt het in veel gevallen een uitkomst om nauwkeurig inzicht te hebben in de woningwaarde. Als u de waarde van uw eigen woning wilt laten berekenen, maak dan vooral gebruik van onze kennis en ervaring. De daadwerkelijke verkoopprijs kan altijd hoger of lager uitvallen dan de indicatie van een gelicenseerde taxateur. Dit maakt het des te belangrijker om bij een taxatie van onze expertise gebruik te maken. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten.

Een vrijblijvende waardebepaling bij SONS

Wilt u weten waar u aan toe bent en de waarde van uw eigen woning berekenen? Dan staat SONS Real Estate voor u klaar. Geheel zonder verplichtingen kunnen we een waardebepaling uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen, dan staan we u spoedig te woord. Op korte termijn kan één van onze professionele taxateurs bij u langskomen.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!