Waarde huis verhuurde staat

Benieuwd naar de waarde van uw huis in verhuurde staat? Sons Real Estate is een vastgoedmaatschappij en komt graag bij u langs voor een waardebepaling.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waarde huis verhuurde staat

De waarde van een huis in verhuurde staat wordt bepaald door verschillende factoren en is vergelijkbaar met het bepalen van de marktwaarde van vastgoed. Echter, om de waarde van een huis in verhuurde staat te bepalen, wordt er gekeken naar nog meer factoren. Als u uw huis in verhuurde staat wenst te verkopen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact op voor een persoonlijk gesprek.

De waarde van een huis in verhuurde staat bepalen

Om de waarde van een huis in verhuurde staat te bepalen, wordt er naar meerdere factoren gekeken. Naast dat er wordt gekeken naar het type woning, de ligging en omvang, wordt er ook gekeken naar de huurinkomsten, huidige huurder, de huurprijs en uiteraard de staat van onderhoud. Ook factoren zoals de bezettingsgraad en uiteraard het vraag en aanbod op de lokale vastgoedmarkt is van belang. 

 

Zo wordt er naar huurinkomsten gekeken, omdat hoe hoger en stabieler de huuropbrengsten zijn, des te aantrekkelijker het is voor bijvoorbeeld investeerders. Er wordt tevens gekeken naar de huidige huurder(s), omdat dat financiële stabiliteit en betrouwbaarheid laat zien. Zo zijn langdurige huurcontracten met betrouwbare huurders kunnen dan ook een positieve invloed hebben op de waarde van een huis in verhuurde staat. Wanneer de huidige huurders onstabiel blijken, dan heeft dat juist een negatieve impact op de prijs.

Verkoop uw huis in verhuurde staat direct aan een vastgoedmaatschappij

Wilt u een woning in een verhuurde staat verkopen? Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt een uitkomst. U kunt uw huis in verhuurde staat overdragen, ook wanneer er sprake is van een probleem met huurders. Zo kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van uw huis in verhuurde staat. Laat uw gegevens achter voor een afspraak op locatie of neem telefonisch contact op. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!