Waardebepaling Assen

Een gratis waardebepaling in Assen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Assen

Bent u van plan uw huis in Assen of omliggende steden te verkopen en wilt u weten wat het waard is? Sons Real Estate staat voor u klaar met een kosteloze waardebepaling ter plaatse. Ons doel is om uw woning binnen één werkdag te taxeren en u direct een bod te doen zonder enige voorbehoud. Op die manier heeft u meteen zekerheid en kunt u rekenen op een flexibele verkoop. Bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling in Assen, Smilde of Rolde? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate.

Grondige waardebepaling in Assen en omliggende plaatsen

Sons Real Estate is een nationaal opererend vastgoedbedrijf, en onze deskundige taxateurs zijn klaar om uw woning in Assen en de omliggende steden te taxeren. De waardebepaling in Assen is kosteloos en verplicht u tot niets. U ontvangt op korte termijn een nauwkeurige schatting van de actuele waarde van uw woning. Vervolgens kunt u beslissen of u uw woning direct aan ons wilt verkopen. Onze taxateurs baseren hun beoordeling voornamelijk op factoren als de staat van onderhoud, afwerking, type woning, renovaties, energielabel en uiteraard de omvang van het perceel. Daarnaast zijn er tal van andere criteria die onze taxateurs hanteren bij het bepalen van de waarde van uw woning, of het nu gaat om een vrijstaand huis, een rijtjeshuis of een appartement.

De voordelen van Sons Real Estate

Wanneer u besluit uw huis rechtstreeks aan ons te verkopen, biedt het verkooptraject bij Sons Real Estate tal van voordelen ten opzichte van een traditioneel makelaarstraject. U hoeft geen geld uit te geven aan makelaars- of notariskosten, en u profiteert van flexibele verkoopvoorwaarden. Dit betekent dat de verhuisdatum altijd in overleg met u wordt bepaald, waardoor u gerust in uw woning kunt blijven terwijl de verkoop wordt afgehandeld. En als u ongewenste inboedel heeft, kunt u die gewoon laten staan. Dit garandeert een soepele verkoopervaring na de waardebepaling van uw huis in Assen of de omliggende steden.

Een waardebepaling aanvragen

Wilt u een gratis waardebepaling in Assen aanvragen? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met Sons Real Estate. Binnen één werkdag kunt u al een vrijblijvend bod ontvangen. Bel ons op werkdagen of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!