Waardebepaling Eersel

Een gratis waardebepaling in Eersel? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Eersel

Vraagt u zich af wat uw huis in Eersel waard is? Bij Sons Real Estate kunt u vandaag nog een aanvraag indienen voor een gratis waardebepaling van uw woning in Eersel of in omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Bergeijk, en Bladel. Onze waardebepaling is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte termijn weet u wat uw woning opbrengt. Bij Sons Real Estate garanderen wij u het beste bod op de markt, zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuringen. Bovendien zijn de verkoopvoorwaarden flexibel en in overleg met u. Wij nemen het gehele verkooptraject voor onze rekening, van begin tot eind.

De actuele waarde van uw woning in Eersel

Wilt u de actuele waarde van uw woning in Eersel laten bepalen? Dan is Sons Real Estate de juiste keuze. Wij bieden een landelijke dekking en onze taxateurs zijn snel ter plaatse om een gratis waardebepaling uit te voeren. Bij het bepalen van de waarde van uw woning houden we rekening met diverse factoren. Denk aan de waarde van vergelijkbare verkochte woningen in de regio, de staat van onderhoud, locatie, voorzieningen, het type woning, eventuele verbouwingen, en de grootte van het perceel. Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, brengen we direct en zonder enig voorbehoud een vrijblijvend bod uit. U weet meteen wat uw woning waard is en wat u overhoudt aan de verkoop.

Verkoop uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en heeft interesse in allerlei soorten vastgoed. Of u nu een boerderij, rijtjeswoning, appartement, landhuis, villa, of vakantiewoning bezit, wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling in Eersel. Wij kopen uw woning rechtstreeks voor eigen rekening en dragen zorg voor het gehele verkooptraject. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel en passen we graag in overleg met u aan. Bovendien bieden we u de optie om de woning na verkoop terug te huren, en zelfs een voorschot is bespreekbaar nadat de koopovereenkomst is getekend.

Contacteer ons

Wilt u de actuele waarde van uw woning in Eersel of nabijgelegen plaatsen weten? Neem direct contact op met Sons Real Estate. Onze taxateurs zijn razendsnel ter plaatse, zodat u binnen afzienbare tijd een vrijblijvende waardebepaling ontvangt. U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website of ons tijdens kantooruren bellen om een afspraak op locatie te maken.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!