Waardedrukkende factor verhuurde woning

De waardedrukkende factor van een verhuurde woning? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardedrukkende factor verhuurde woning

Benieuwd naar wat de waardedrukkende factor van uw verhuurde woning is? Het is niet alleen belangrijk om naar de positieve kenmerken van uw verhuurde woning te kijken, maar ook om de negatieve aspecten te erkennen. Het is immers belangrijk om realistisch te blijven. Vul het contactformulier op onze website in en laat de professionele taxateur van SONS Real Estate vrijblijvend bij u langskomen. Waardedrukkende factoren zullen besproken worden, evenals de marktwaarde van uw woning én een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning. 

Huurovereenkomst en prijzen

Huurovereenkomsten kunnen zowel positief als een waardedrukkende factor voor de verhuurde woning zijn. Terwijl het inkomsten genereert voor de huidige eigenaar, kan het potentiële kopers beperken in hun gebruik van de woning. De resterende looptijd van de huurovereenkomsten, evenals de bijbehorende voorwaarden, kunnen van invloed zijn op de waarde van de woning. Kortlopende huurovereenkomsten bieden meer flexibiliteit (en onzekerheid), terwijl langlopende overeenkomsten de waarde kunnen verminderen.

 

En hoewel ook huurinkomsten positief kunnen zijn, kunnen te lage huurprijzen in verhouding tot de markt de waarde van een verhuurde woning verminderen. Potentiële investeerders zullen mogelijk de huurprijzen willen aanpassen om een beter rendement op hun investering te behalen. Dit kan de aantrekkelijkheid van de woning beïnvloeden, want de huurders zullen dat niet grappig vinden.

Marktomstandigheden van uw verhuurde woning

De vastgoedmarkt is dynamisch en kan variëren in verschillende regio’s en op verschillende tijdstippen. Als de markt oververzadigd is met vergelijkbare verhuurde woningen, kan dit de concurrentie vergroten en de waarde van de woning drukken. Daarentegen kan een hoge vraag de waarde verhogen. Dit is geheel afhankelijk van het huidige sentiment in de vastgoedmarkt, maar ook hangt ook sterk af van de locatie van de woning én economische factoren. 

Meer inzicht door SONS Real Estate

Vul nu het contactformulier op onze site in. Bij SONS Real Estate besteden we graag aandacht aan de waardedrukkende factor van uw verhuurde woning. Dit kan één van de hierboven genoemde factoren zijn, maar ook iets geheel anders. Als u het contactformulier heeft ingevuld, maken wij z.s.m. een afspraak met u en onze taxateur. U ontvangt daarnaast een vrijblijvende taxatie én een vrijblijvend, marktconform bod.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!