Waardebepaling Drachten

Een gratis waardebepaling in Drachten? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Drachten

Wilt u graag weten wat uw huis waard is? Bij Sons Real Estate bieden we u een kosteloze waardebepaling ter plaatse in Drachten en omgeving. Heeft u behoefte aan snelheid? Onze taxateurs streven ernaar uw woning binnen één werkdag te taxeren en doen direct een bod, zonder enige voorbehouden. Dat betekent dat u direct zekerheid heeft en kunt vertrouwen op een flexibele verkoop. Tevens bieden wij gratis waardebepalingen in omliggende plaatsen, zoals Ureterp, Beetsterzwaag, en Opeinde. Neem contact op met Sons Real Estate.

Nauwkeurige waardebepaling op locatie

Bij Sons Real Estate begrijpen we dat u snel inzicht wilt hebben in de waarde van uw huis. Onze landelijk actieve vastgoedorganisatie staat paraat, met taxateurs die uw woning snel en nauwkeurig beoordelen. Deze waardebepaling is volledig kosteloos en verplicht u tot niets. U krijgt snel een actueel beeld van de waarde van uw woning, en kunt vervolgens beslissen of u uw huis aan Sons Real Estate wilt verkopen. Onze taxateurs nemen de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, type woning, energielabel, perceelgrootte, eventuele verbouwingen, en diverse andere factoren mee in hun beoordeling. Of u nu een vrijstaand huis, een rijtjeswoning, of een appartement heeft, Sons Real Estate staat garant voor een grondige waardebepaling in Drachten.

Voordelen ten opzichte van een reguliere verkoop

Overweegt u uw woning direct aan Sons Real Estate te verkopen? Dan profiteert u van talloze voordelen ten opzichte van het traditionele verkooptraject via een makelaar. U hoeft geen geld uit te geven aan makelaars- of notariskosten en kunt vertrouwen op flexibele verkoopvoorwaarden. Bepaal zelf de verhuisdatum, en laat gerust uw inboedel achter. U kunt comfortabel blijven wonen terwijl de verkoop wordt geregeld. Wat voor woning u ook in gedachten heeft, Sons Real Estate waarborgt een grondige waardebepaling en een soepele verkoop in Drachten.

Laat uw gegevens achter

Bent u nieuwsgierig geworden naar de waarde van uw woning in Drachten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Sons Real Estate voor een waardebepaling ter plaatse. Wij streven ernaar u binnen één werkdag een vrijblijvend bod te doen. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken of uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website. Neem vandaag nog de eerste stap richting een transparante en vlotte verkoop met Sons Real Estate.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!