Waardebepaling Ootmarsum

Gratis waardebepaling in Ootmarsum? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Ootmarsum

Wilt u de actuele waarde van uw woning in Ootmarsum weten, omdat u overweegt te verkopen? Bij Sons Real Estate staan we voor u klaar met een kosteloze waardebepaling ter plaatse. Wij streven ernaar om binnen één werkdag uw woning te taxeren en direct een bindend bod te doen, zonder enige voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u vertrouwen op een soepele verkoop. Onze service beperkt zich niet tot Ootmarsum; ook in de omliggende plaatsen, zoals Denekamp, Tubbergen en Weerselo, bieden wij gratis waardebepalingen aan. Voor een vlotte en zorgeloze verkoop, is Sons Real Estate uw partner.

Een grondige waardebepaling

Bij Sons Real Estate, een nationaal opererend vastgoedbedrijf, staan onze deskundige taxateurs klaar om uw woning te beoordelen. Onze waardebepaling is geheel vrijblijvend, zonder enige verplichtingen. Hierdoor weet u in korte tijd wat uw woning op dit moment waard is, waarna u de keuze kunt maken om uw woning aan Sons Real Estate te verkopen. Onze taxateurs beoordelen uw woning voornamelijk op aspecten als de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau en het type woning. Daarnaast houden we rekening met het energielabel, de grootte van het perceel, en eventuele eerdere renovaties en verbouwingen. Of u nu een vrijstaand huis, een rijtjeswoning, een appartement, of een ander type woning heeft, Sons Real Estate staat garant voor een grondige waardebepaling.

Voordelen van Sons Real Estate

Wanneer u besluit uw woning aan Sons Real Estate te verkopen, zult u ontdekken dat ons verkooptraject tal van voordelen biedt. In vergelijking met een traditioneel verkooptraject bij een makelaar, bespaart u aanzienlijk op kosten, omdat er geen makelaars- of notariskosten aan te pas komen. Bovendien profiteert u van flexibele verkoopvoorwaarden, waarbij de verhuisdatum in onderling overleg wordt bepaald. U kunt zelfs in uw woning blijven wonen totdat de verkoop rond is. Heeft u nog inboedel die u niet wilt meeverhuizen? Geen zorgen, u mag uw inboedel gewoon laten staan. Dit maakt het verkooptraject via Sons Real Estate niet alleen voordelig, maar ook uiterst soepel.

Neem contact op voor een gratis waardebepaling

De actuele waarde van uw woning in Ootmarsum ontdekken? Neem direct contact op met Sons Real Estate voor een waardebepaling op locatie. Binnen slechts één werkdag kunt u een vrijblijvend bod ontvangen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel ons op werkdagen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!