Executiewaarde huis

Executiewaarde van uw huis berekenen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Executiewaarde huis

Wilt u weten wat de executiewaarde van uw woning is? Of u het nu dringend moet weten of gewoon benieuwd bent; wij helpen u er graag mee. Bij SONS Real Estate zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten vastgoedtransacties. Bovendien profiteert u bij ons van een geheel vrijblijvende waardebepaling. We komen graag bij u langs om de markt- en executiewaarde voor u te bepalen. Dit traject zet u in gang door het contactformulier op onze site in te vullen en een afspraak te maken met één van onze taxateurs.

Wat is executoriale verkoop? 

Executoriale verkoop is de gedwongen verkoop van een vastgoedobject. Dit kan bijvoorbeeld een woning zijn zoals we op deze pagina bespreken, maar ook een bedrijfspand kan onderhevig zijn aan executoriale verkoop. De executiewaarde van een huis kan dan worden gezien als een bedrag dat minder is dan de normale marktwaarde. Dit komt omdat de waarde wordt verminderd door verkoop onder dwang. Hiermee gaan juridische procedures en fiscale complicaties gepaard en dat zorgt ervoor dat de woning meestal minder waard is. Een dergelijke woning wordt vaak op een zogeheten executieveiling verkocht. 

Wanneer komt een executoriale verkoop voor? 

De executoriale verkoop van een woning komt voor wanneer de eigenaar niet in staat is om aan financiële verplichtingen te voldoen, zoals bijvoorbeeld het aflossen van een hypotheek. In een dergelijke situatie kan de geldverstrekker (vrijwel altijd een bank) een gerechtelijke procedure starten om de woning te verkopen en de schuld af te lossen. Dit gebeurt vaak als alle andere pogingen om tot een betalingsregeling te komen zijn mislukt.

Executoriale verkoop kan ook plaatsvinden als gevolg van andere juridische geschillen, zoals beslaglegging of openbare verkoop op last van de rechtbank. Het doel is altijd om schulden af te lossen, en de executiewaarde van de woning is van groot belang om te bepalen hoeveel opbrengst de verkoop zal genereren.

SONS Real Estate als taxateur

Bij SONS Real Estate kopen we elk type woning op. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bepalen van de executiewaarde van uw huis. Wij komen vrijblijvend bij u thuis langs voor een waardebepaling én het uitbrengen van een marktconform bod. Maak nu uw afspraak met ons door het contactformulier op onze site in te vullen.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!