Waardestijging huis berekenen

Waardestijging huis berekenen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardestijging huis berekenen

Het bezitten van een huis is niet alleen een emotionele investering, maar ook een financiële. Het is natuurlijk voor huiseigenaren interessant om te kijken naar de waardestijging van hun woning, vooral in een vastgoedmarkt die voortdurend evolueert. Gelukkig zijn er verschillende methoden om de waardestijging van een huis te berekenen. Zo kunt u uw huis vrijblijvend laten taxeren door Sons Real Estate. Sons Real Estate is een opkoper met een landelijke dekking. Onze taxateurs komen graag bij u langs en vervolgens ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Zo kunt u uw huis direct verkopen en weet u precies wat u netto overhoudt aan de verkoop.

Waardestijging woning berekenen

Een veelgebruikte methode om de waarde van een huis te bepalen, is door te kijken naar vergelijkbare verkopen in de buurt. Door de verkoopprijzen van recent verkochte huizen in de buurt te analyseren, krijgt men al direct een goede indicatie van de marktwaarde van een woning. Er wordt vaak gekozen om een erkend taxateur in te huren. Taxateurs zijn getraind om objectieve beoordelingen van onroerend goed te maken op basis van verschillende factoren, waaronder de staat van het huis, de locatie en de huidige marktomstandigheden. Hoewel dit een kostbare optie kan zijn, kan het een nauwkeuriger beeld geven van de waardestijging van uw huis. Echter, bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een gehele kosteloze waardebepaling op locatie.

Verkoop uw huis direct aan Sons Real Estate

Wilt u graag de waardestijging van uw huis laten berekenen.zodat u direct weet wat u netto overhoudt aan een verkoop? Sons Real Estate staat voor u klaar en koopt uw woning direct voor eigen rekening. Sons Real Estate is als landelijk actieve opkoper geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Van tussenwoningen, vrijstaande huizen en boerderijen, tot aan villa’s, vakantiewoningen en appartementen. We sturen graag een taxateur uw kant op voor een geheel vrijblijvende taxatie. Vervolgens ontvangt u direct een bod en zitten we naar wens binnen een week bij de notaris voor de overdracht. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel tijdens kantooruren voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!