Huis verkopen aan kind onder taxatiewaarde

Huis verkopen aan kind onder taxatiewaarde? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Huis verkopen aan kind onder taxatiewaarde

Wilt u uw woning verkopen aan uw kind onder de taxatiewaarde? Bij SONS Real Estate kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. Als vastgoedkoper zijn we landelijk actief. U kunt bij ons een aanvraag doen voor vrijwel alle soorten woningen. We verzekeren u een uitstekend bod zonder enig voorbehoud van financiering. Verder voeren we een nauwkeurige waardebepaling uit en hanteren we flexibele verkoopvoorwaarden. Als u wilt weten waar u aan toe bent, neem dan vooral contact met ons op. 

Wat is de marktwaarde van mijn woning?    

Om een huis te kunnen verkopen, moet eerst de taxatiewaarde worden vastgesteld. De marktwaarde van uw woning wordt ieder jaar bepaald door de gemeente. Dit wordt de WOZ-waarde genoemd. Mede omdat de woningmarkt op het moment van verkoop meestal is veranderd, biedt een taxatie door één van onze taxateurs een helderder inzicht. Nadat u bij ons een aanvraag heeft gedaan, gaat de taxateur op korte termijn voor u aan de slag. De woningwaarde wordt vastgesteld op basis van onder meer de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de perceelgrootte. Na de taxatie brengen we een gunstig bod uit zonder financieringsvoorbehoud.

Wanneer mag je je huis verkopen onder de taxatiewaarde? 

Mag je een huis onder de taxatiewaarde verkopen? Over het algemeen wil men een huis het liefst voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen. In sommige gevallen is het echter wenselijk om een huis onder de taxatiewaarde te verkopen. Wanneer u een huis erft, biedt dit bijvoorbeeld een uitkomst. Hiermee kan namelijk financiële druk worden voorkomen. Het kan ook zijn dat u uw huis aan uw kinderen wilt verkopen onder de taxatiewaarde. Om wat voor reden het ook gaat, wij helpen u graag. Als opkoper zijn we geïnteresseerd in vrijwel alle typen woningen.

Snel een woning verkopen aan kind onder de taxatiewaarde

Mag je een huis verkopen onder de taxatiewaarde? Dat kan in bepaalde gevallen. Neem vandaag nog contact op met SONS Real Estate en krijg snel duidelijkheid. In hoeverre u uw woning kunt verkopen onder de taxatiewaarde en of dit gunstig is, hangt af van verschillende factoren. We zullen u spoedig informeren over de mogelijkheden. Na uw aanvraag plannen we een afspraak in op locatie met één van onze ervaren taxateurs. U kunt uw gegevens bij ons achterlaten via het online contactformulier. We staan u ook graag telefonisch te woord. 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!