Waardebepaling Zwolle

Gratis waardebepaling in Zwolle? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Zwolle

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning in het prachtige Zwolle? Sons Real Estate, een gevestigde naam in vastgoed, staat klaar om uw woning te taxeren. Onze deskundige taxateurs hebben jarenlange ervaring in de woningmarkt en zijn razendsnel ter plaatse. Bij Sons Real Estate verzekeren wij u van een grondige waardebepaling, zodat u vervolgens de mogelijkheid heeft om uw huis direct aan ons te verkopen. Wij bieden u directe zekerheid met een bod dat geen enkel voorbehoud kent. Op die manier kunt u uw woning snel verkopen, zonder de gebruikelijke onzekerheden. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling in Zwolle of omliggende plaatsen zoals Hattem, Wezep en Dalfsen.

De waarde van uw woning in Zwolle

Een gratis waardebepaling in Zwolle? Bij Sons Real Estate staan onze taxateurs paraat. De WOZ-waarde mag dan bij de gemeente op te vragen zijn, de daadwerkelijke taxatiewaarde verschilt vaak aanzienlijk. Sons Real Estate staat garant voor een eerlijke, marktconforme, en volledig kosteloze waardebepaling op locatie. Verscheidene factoren spelen een rol in de bepaling van de waarde van uw woning. Denk hierbij aan het type woning, de locatie, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de oppervlakte en eventuele renovaties. Onze specialisten komen gratis bij u langs voor een taxatie, en dit is meteen gekoppeld aan een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Na de waardebepaling heeft u de mogelijkheid om uw woning zonder tussenkomst van derden aan ons te verkopen.

Flexibele en zorgeloze verkoop

Indien u akkoord gaat met ons voorstel na de waardebepaling in Zwolle, nemen wij het gehele verkooptraject van u over, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Dit betekent dat u verzekerd bent van een zorgeloze verkoop, zonder de gebruikelijke onzekerheden die bij een reguliere verkoopprocedure komen kijken. Sons Real Estate koopt uw huis direct voor eigen rekening, zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Bovendien zijn we flexibel met betrekking tot de verkoopvoorwaarden. De overdrachtsdatum kan naar uw wens worden aangepast, en het achterlaten van inboedel in de woning is ook mogelijk. Sons Real Estate is een landelijk actief vastgoedbedrijf en heeft interesse in allerlei soorten vastgoed, variërend van appartementen en rijtjeshuizen tot boerderijen, vrijstaande woningen, en bedrijfsvastgoed. U kunt dan ook elk soort woning aanmelden.

Neem vandaag contact op

Wilt u graag een gratis waardebepaling van uw woning in Zwolle? U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier of direct bellen voor een afspraak op locatie. De waardebepaling is kosteloos, en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Sons Real Estate streeft ernaar om binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit te brengen, zodat u snel duidelijkheid heeft over wat de verkoop van uw huis netto kan opleveren.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!