Waardebepaling Haarlem

Een gratis waardebepaling in Haarlem? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Haarlem

Bent u op zoek naar een waardebepaling in Haarlem? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als een toonaangevende landelijke vastgoedorganisatie, sturen onze taxateurs snel naar de gewenste locatie voor een grondige waardebepaling. Wij bieden meer dan alleen taxatie – na onze kosteloze waardebepaling doen wij direct een vrijblijvend bod, zodat u meteen kunt overgaan tot verkoop. Ontdek onze flexibele verkoopvoorwaarden en hoe Sons Real Estate u begeleidt gedurende het gehele verkooptraject, van aanvraag tot notariële overdracht. Waardebepaling in Bloemendaal, Heemstede of Hoofddorp? Ook dan kunt u bij Sons Real Estate terecht.

Snelle waardebepaling van uw woning in Haarlem

Als u uw huis wilt verkopen en behoefte heeft aan een snelle waardebepaling, dan staat Sons Real Estate direct tot uw dienst. Onze taxateurs zijn in no-time ter plaatse. Wij zijn geïnteresseerd in allerlei soorten woningen en doen zonder enige voorbehoud een vrijblijvend bod, ongeacht financiering of bouwkundige keuring. Als u instemt met ons aanbod, dan garanderen wij een vlot verkooptraject zonder de bijkomende kosten van reguliere makelaars en notarissen. De waarde van uw woning wordt voornamelijk bepaald aan de hand van diverse factoren, waaronder het woningtype, de grootte, locatie, onderhoudsstaat, eventuele verbouwingen, bouwjaar, en meer. Bij Sons Real Estate kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige waardebepaling.

Verkoop uw woning tegen gunstige verkoopvoorwaarden

Kiest u ervoor om uw woning in Haarlem te verkopen aan Sons Real Estate? Dan kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden. Wij passen ons graag aan om de verkoop van uw woning zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, zonder tussenkomst van derden. Het is zelfs mogelijk om uw oude inboedel te laten staan, en de overdrachtsdatum stellen we altijd in goed overleg vast. Dat is het voordeel van direct verkopen aan Sons Real Estate.

Ontdek de waarde van uw woning

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw huis in Haarlem of omringende gebieden? De taxateurs van Sons Real Estate komen graag bij u ter plaatse voor een snelle waardebepaling. In de meeste gevallen ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw woning. U kunt contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier op onze website of door direct telefonisch contact met ons op te nemen. Wacht niet langer – ontdek de waarde van uw huis en verkoop op uw voorwaarden met Sons Real Estate.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!