Huis verkopen aan kind onder WOZ waard

Huis verkopen aan kind onder WOZ waarde? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Huis verkopen aan kind onder WOZ waarde

Wilt u uw huis verkopen aan uw kind onder de WOZ waarde? Vanwege de schenkbelasting is dit meestal geen voordelige keuze. SONS Real Estate biedt u graag een alternatief. We zijn een landelijk actieve opkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Op korte termijn ontvangt u een gunstig bod zonder voorbehoud van financiering. Na uw akkoord gaat u een vlot en flexibel verkooptraject in, van onzekerheid is geen sprake. Voor elk type woning kunt u gratis en vrijblijvend een aanvraag doen. 

Waarom een huis verkopen onder de WOZ waarde

De meeste mensen verkopen hun huis het liefst voor een zo hoog mogelijke prijs. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar er zijn situaties waarin men juist niet een zo hoog mogelijke verkoopprijs nastreven. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw huis te verkopen aan uw kind onder de WOZ waarde. De mogelijkheden zijn daarvoor echter zeer beperkt. Dat heeft onder meer te maken met belastingen. Een verkoop onder de WOZ waarde aan uw kind wordt gezien als een schenking, waardoor er vaak tot wel 20% schenkbelasting moet worden betaald. Er zijn betere manieren om uw huis zorgeloos te verkopen. Een directe verkoop aan SONS Real Estate biedt een uitkomst.  

Een zorgeloze verkoop

U kunt voorkomen dat u veel belasting moet betalen door uw huis aan ons te verkopen. We kopen uw woning direct voor onze eigen rekening. U ontvangt gegarandeerd een marktconform bod op uw woning. Het voordeel van een directe verkoop is dat we u daardoor flexibele verkoopvoorwaarden kunnen garanderen. Daarnaast zal het verkooptraject niet veel tijd in beslag nemen. Als opkoper maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Onze specialisten zullen u uitgebreid informeren over wat voor u de mogelijkheden zijn.  

Neem contact op met SONS Real Estate

Een huis verkopen aan uw kind onder de WOZ waarde pakt meestal niet voordelig uit. Wilt u alsnog uw huis verkopen zonder dat dit gepaard gaat met onzekerheden of een langdurig verkooptraject? Neem dan direct contact op met SONS Real Estate. U kunt ons bereiken via het online contactformulier. We staan u ook graag telefonisch te woord.  

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!