Marktwaarde huis berekenen

De marktwaarde van uw huis laten berekenen en overgaan tot verkoop? Onze taxateurs komen graag bij u langs, zodat u binnen een werkdag een vrijblijvend bod ontvangt.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Marktwaarde huis berekenen

De marktwaarde van een huis wordt bepaald door een verscheiden aantal factoren. Zo is de locatie van belang, maar ook de omvang, onderhoudsstaat, voorzieningen en de ligging zijn bepalend. De marktwaarde van een huis berekenen is dan ook geen simpele klus. Het hangt sterk af van de verschillende factoren, maar ook de huidige vastgoedmarkt en economie hebben een invloed op de marktwaarde van een huis. Als u graag uw huis wilt verkopen, dan zult u uw huis allereerst moeten laten taxeren. Sons Real Estate is een vastgoedmaatschappij en onze taxateurs maken graag een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

De marktwaarde berekenen van een woning

Om de marktwaarde te berekenen van een woning, zijn er bepaalde factoren naar waar gekeken wordt. Zo wordt er in alle gevallen gekeken naar de meest recente verkoopprijzen van vergelijkbare verkochte woningen. Woningen in dezelfde wijk, met een vergelijkbare omvang, voorzieningen en onderhoudsstaat. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige vastgoedmarkt. Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kunt u uw huis onafhankelijk laten taxeren door een lokale professionele taxateur of dit laten verlopen via een makelaar of opkoper. Dankzij de lokale marktkennis en ervaring van de onafhankelijke partij, ben je verzekerd van een goede inschatting van de marktwaarde. Echter, de marktwaarde blijft een schatting en is vaak onderhevig aan onderhandelingen en vraag en aanbod. Voor een meest nauwkeurige schattig is het altijd raadzaam om een erkende taxateur in te schakelen.

Uw huis direct verkopen aan een opkoper

Als u op een snelle en zekere manier uw huis wilt verkopen, dan kunt u altijd een opkoper inschakelen. Sons Real Estate is een opkoper waarbij u terecht kunt voor een grondige waardebepaling, waarbij u direct een vrijblijvend bod op uw huis ontvangt. Steeds vaker kiezen huiseigenaren voor een directe verkoop in plaats van een lang en onzeker verkooptraject via een makelaar. Wilt u uw huis op een stressvrije manier verkopen? Laat uw gegevens achter of neem contact op. We kunnen u snel tot dienst zijn.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!