Huis verkopen onder woz waarde

Huis verkopen onder woz waarde? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Huis verkopen onder woz waarde

Wanneer u overweegt uw huis te verkopen, is het verstandig om eerst naar de huidige WOZ-waarde van uw woning te kijken. Dit geeft u een snelle indicatie van de huidige waarde en stelt u in staat om te beoordelen of de werkelijke waarde onder de WOZ-waarde uitkomt. Sons Real Estate verzorgt het gehele verkooptraject als u op een vlotte en zekere manier uw huis wenst te verkopen. We sturen graag onze deskundige taxateurs naar uw locatie om de waarde van uw huis ter plaatse te beoordelen. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de actuele waarde en kunt u beslissen of u uw huis wilt verkopen, ook al valt het onder de WOZ waarde.

Het verschil tussen de WOZ waarde en taxatiewaarde

De taxatiewaarde van een woning is in feite de marktwaarde zoals vastgesteld door een professionele taxateur. Deze waarde is cruciaal bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Daarentegen wordt de WOZ-waarde vastgesteld door de gemeente om bepaalde heffingen te berekenen, en dit heeft tevens betrekking op de Belastingdienst.

Is het mogelijk om uw huis onder de WOZ waarde te verkopen?

De WOZ-waarde van een huis heeft geen directe invloed op de werkelijke waarde. De WOZ-waarde wordt voornamelijk bepaald aan de hand van vergelijkbare woningen in dezelfde buurt en verschilt vaak van de werkelijke taxatiewaarde. De WOZ-waarde wordt jaarlijks herzien, maar in de tussentijd kunnen er aanzienlijke veranderingen optreden. Marktcondities kunnen variëren, en waardeverhogende verbouwingen, zoals een nieuwe keuken of carport, kunnen de waarde aanzienlijk verhogen. Het is dus mogelijk om uw huis onder de WOZ-waarde te verkopen. Het is wel goed om te weten dat het verkopen van een huis onder de WOZ waarde, gezien wordt als schenking waarover een percentage belasting betaald dient te worden.

Sons Real Estate biedt zonder voorbehoud

Of u nu gedwongen bent om uw huis te verkopen of gewoon een vlotte en zorgeloze verkooptransactie wenst, Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten huizen, variërend van appartementen en vrijstaande woningen tot rijtjeshuizen, boerderijen, landhuizen en villa’s. Daarnaast hebben we een brede interesse in commercieel vastgoed, zoals kantoren, magazijnen en leegstaande panden, evenals winkelvastgoed. Bij ons kunt u rekenen op aantrekkelijke en flexibele verkoopvoorwaarden. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, via ons contactformulier of telefonisch met onze deskundige taxateurs.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!