Waardebepaling Borne

Een gratis waardebepaling in Borne? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Borne

Bent u nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw woning in Borne? Bij Sons Real Estate kunt u vandaag nog een aanvraag indienen voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Onze expertise staat tot uw dienst zonder enige verplichting. Op korte termijn verschaft deze waardebepaling u inzicht in de waarde van uw woning. Sons Real Estate garandeert u het beste bod op de markt, zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuringen. Bovendien passen we onze verkoopvoorwaarden aan in overleg, en nemen we het gehele verkooptraject voor onze rekening, van start tot oplevering. Ook voor waardebepalingen in omliggende plaatsen zoals Hengelo, Oldenzaal, en Almelo, kunt u vertrouwen op Sons Real Estate.

Actuele waarde van uw woning in Borne

Wilt u de actuele waarde van uw woning nauwkeurig laten bepalen? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner. Met een landelijke dekking zorgen onze taxateurs voor een snelle en kosteloze waardebepaling bij u thuis. Verschillende factoren spelen een rol bij de bepaling van de waarde van uw woning. Denk aan de recente transacties van vergelijkbare woningen, de staat van onderhoud, de locatie en voorzieningen, het type woning, eventuele renovaties en de grootte van het perceel. Zonder enige terughoudendheid presenteren wij u direct een vrijblijvend bod. Hierdoor bent u direct op de hoogte van de waarde van uw woning en wat u overhoudt bij de verkoop. Onze waardebepaling in Borne geeft u de zekerheid die u zoekt.

Alle type woningen

Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij die interesse heeft in diverse vastgoedtypen. Of u nu een boerderij, rijtjeshuis, appartement, landhuis, villa, of vakantiewoning bezit, wij staan open voor alle soorten onroerend goed. Wij kopen uw woning direct, nemen de volledige verkoopprocedure voor onze rekening, en hanteren flexibele verkoopvoorwaarden die we in samenspraak met u vaststellen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om na de verkoop de woning terug te huren, en zelfs een voorschot is bespreekbaar zodra de koopovereenkomst is ondertekend. Met Sons Real Estate bent u verzekerd van een efficiënte en zorgeloze verkoop van uw woning. 

Contact voor een kosteloze waardebepaling

Wilt u snel inzicht krijgen in de actuele waarde van uw woning? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate voor een kosteloze waardebepaling. Onze deskundige taxateurs kunnen snel ter plaatse zijn, waardoor u binnen afzienbare tijd op de hoogte bent van de waarde van uw woning. U kunt contact met ons opnemen door uw gegevens achter te laten via het contactformulier op onze website of door ons tijdens kantooruren te bellen voor het plannen van een afspraak op locatie. We staan paraat om u te helpen bij de waardebepaling van uw woning in Borne en omliggende plaatsen. 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!