Waardebepaling Deurningen

Een gratis waardebepaling in Deurningen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Deurningen

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw woning in Deurningen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Vandaag nog kunt u bij ons een aanvraag indienen voor een kosteloze waardebepaling van uw woning. Bij ons geldt: vrijblijvend én zonder verplichtingen. Met onze expertise weet u binnenkort precies wat uw woning waard is. Wij garanderen u het beste bod op de markt, zonder gedoe over financiering of bouwtechnische keuringen. Bovendien zijn onze verkoopvoorwaarden volledig naar uw wensen aan te passen en nemen wij het complete verkooptraject voor onze rekening. Niet alleen in Deurningen. Ook in omliggende plaatsen, zoals Hengelo, Oldenzaal, en Enschede, staan wij voor u klaar.

De waarde van uw woning in Deurningen

Wilt u de actuele waarde van uw woning snel en deskundig laten bepalen? Sons Real Estate is uw ideale partner. Dankzij onze uitgebreide landelijke dekking kunnen onze taxateurs snel ter plaatse zijn voor een kosteloze waardebepaling. Bij de waardeschatting houden we rekening met diverse factoren die van invloed zijn op de waarde van uw woning. Denk aan vergelijkbare verkochte woningen, de staat van onderhoud, de locatie, de voorzieningen, het type woning, eventuele verbouwingen, en het perceeloppervlakte. Zodra we alle gegevens hebben, brengen we direct een vrijblijvend bod uit. Zo weet u direct wat uw woning waard is en wat u kunt verwachten bij de verkoop.

Kosteloos en zonder verplichtingen

Deze waardebepaling in Deurningen is geheel kosteloos en zonder verplichtingen. Sons Real Estate staat voor transparantie en een vlotte afhandeling. En natuurlijk zijn de verkoopvoorwaarden flexibel, geheel in overleg met u. Wilt u uw woning na verkoop huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is zelfs een voorschot bespreekbaar na ondertekening van de koopovereenkomst. Dus, of het nu gaat om een eengezinswoning, een appartement, een boerderij, een villa, of een vakantiewoning, Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk soort vastgoed. Wij kopen uw woning direct, regelen het volledige verkooptraject, en hanteren soepele verkoopvoorwaarden.

Neem contact op en ontvang binnen een werkdag een waardebepaling

Wilt u snel weten wat uw woning in Deurningen waard is? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Onze taxateurs kunnen in no-time ter plaatse zijn, zodat u spoedig op de hoogte bent van de waarde van uw woning. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door uw gegevens achter te laten via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ons tijdens kantooruren bellen om een afspraak op locatie te maken.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!