Waardebepaling Gorinchem

Een gratis waardebepaling in Gorinchem? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Gorinchem

Wilt u de actuele waarde van uw woning in Gorinchem laten bepalen? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres. U kunt nu direct een aanvraag indienen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning door Sons Real Estate. Onze waardebepaling is kosteloos en verplicht u tot niets. Bij Sons Real Estate garanderen we het beste bod op de markt, zonder enige voorbehouden betreffende financiering of bouwtechnische keuringen. Daarnaast bieden wij flexibele verkoopvoorwaarden en nemen wij het complete verkooptraject voor onze rekening, tot aan de oplevering. Voor waardebepalingen in omliggende plaatsen, zoals Leerdam, Werkendam en Arkel, kunt u eveneens bij Sons Real Estate terecht.

Landelijke dekking

U overweegt de actuele waarde van uw woning in Gorinchem te laten vaststellen? Sons Real Estate is uw ideale partner. Met onze uitgebreide landelijke dekking, kunnen onze taxateurs snel ter plaatse zijn voor een kosteloze waardebepaling. Bij het vaststellen van de waarde van uw woning houden we rekening met diverse factoren. Denk hierbij aan vergelijkbare recent verkochte woningen, de huidige staat van onderhoud, locatie, voorzieningen, het type woning, eventuele verbouwingen, en de grootte van het perceel. Direct na de waardebepaling brengen wij een vrijblijvend bod uit op uw woning, zonder enige voorbehouden. Dit geeft u direct inzicht in de waarde van uw woning en wat u overhoudt bij een eventuele verkoop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor een waardebepaling in Gorinchem kunt u vertrouwen op Sons Real Estate.

Op elk soort woning een gratis waardebepaling in Gorinchem

Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij met interesse in allerlei soorten vastgoed. Wij staan klaar om waardebepalingen te verrichten voor diverse woningtypen, variërend van boerderijen en rijtjeshuizen tot appartementen, landhuizen, villa’s en vakantiewoningen. Wij kopen uw woning rechtstreeks en dragen zorg voor het volledige verkoopproces. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel en worden in overleg met u vastgesteld. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om na de verkoop uw woning terug te huren. Bovendien is een voorschot bespreekbaar nadat u de koopovereenkomst heeft getekend. Bij Sons Real Estate zorgen we voor een zorgeloze en efficiënte verkoop van uw woning. Voor waardebepalingen in Gorinchem en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling

Wilt u snel en eenvoudig de actuele waarde van uw woning in Gorinchem weten? Neem direct contact op met Sons Real Estate. Onze deskundige taxateurs kunnen snel ter plaatse zijn, zodat u binnen de kortste keren de waarde van uw woning kent. U kunt contact met ons opnemen door uw gegevens achter te laten via het contactformulier op onze website, of door ons tijdens kantooruren te bellen voor een afspraak op locatie. Bij Sons Real Estate staan we voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van de waarde van uw woning in Gorinchem en omliggende plaatsen. Aarzel niet, neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!