Huis verkopen Soesterberg

Uw huis in Soesterberg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Soesterberg? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Soesterberg

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Soesterberg? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner in onroerend goed, en wij staan klaar om diverse woningen rechtstreeks van u te kopen. Wij bieden u direct een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden, en wij hanteren flexibele verkoopvoorwaarden die aan uw behoeften voldoen. Of u nu in Soesterberg of de omliggende plaatsen, zoals Zeist, Amersfoort of Bilthoven, woont, Sons Real Estate staat voor u klaar. Ontdek hoe gemakkelijk en zorgeloos het is om uw huis te verkopen aan Sons Real Estate.

De aanpak van Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate zijn we geïnteresseerd in allerlei soorten woonvastgoed. Of het nu gaat om sfeervolle vrijstaande villa’s, knusse rijtjeshuizen, moderne appartementen of boerderijen, wij zijn er klaar voor om uw woning te beoordelen en een aantrekkelijk bod uit te brengen. Het begint met een eenvoudige stap – u kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling. Onze professionele taxateurs zullen direct aan de slag gaan om de waarde van uw woning vast te stellen. Voor een grondige evaluatie van uw woning maken we graag een afspraak op locatie. Hierbij houden we rekening met diverse factoren die van invloed zijn op de waarde van uw huis, zoals de ligging, de staat van onderhoud, en de grootte van het perceel. Zodra de taxatie is voltooid, ontvangt u van ons een definitief voorstel zonder enige voorbehouden, zoals financieringsvoorwaarden of bouwkundige keuringen. Als u akkoord gaat met ons aanbod, zullen we graag met u overleggen over de verkoopvoorwaarden en bieden we u de mogelijkheid van zowel een snelle als uitgestelde overdracht.

Verkoop elk soort woning in Soesterberg

Bij Sons Real Estate staan we open voor de aankoop van diverse soorten woningen, ongeacht hun staat of grootte. Of u nu een verouderde woning heeft die wat liefde nodig heeft, of een recent gerenoveerd huis, wij bieden u altijd een eerlijk en marktconform bod. Zelfs als uw woning momenteel verhuurd is, zijn wij geïnteresseerd in de overname. Wij hebben onze eigen bouwafdeling die woningen renoveert en transformeert voor de vastgoedmarkt, wat betekent dat uw woning in goede handen is, zelfs na verkoop. Een bijkomend voordeel van direct verkopen aan Sons Real Estate is dat u geen kosten voor makelaars of notarissen hoeft te betalen, wat u duizenden euro’s kan besparen. Wacht niet langer, ontdek welk bod wij kunnen uitbrengen op uw woning en profiteer van ons zorgeloze verkoopproces. Vul het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren om een afspraak te maken. Laat Sons Real Estate uw partner zijn bij het verkopen van uw huis in Soesterberg – het begint allemaal met een klik of een telefoontje.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!