Huis verkopen Friesland aan woning opkoper? Direct & snel
huis-verkopen-heerjansdam

Direct uw huis verkopen in Friesland?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Friesland

Huis verkopen in Friesland

Direct uw huis verkopen in Friesland? Verkoop uw huis in Friesland direct aan Sons Real Estate. Wij kopen huizen in geheel Friesland. Van Lemmer tot Dokkum en van Heerenveen tot Leeuwarden. In alle plaatsen in Friesland kunt u bij ons terecht voor een directe verkoop van uw huis. Wij brengen geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod uit op uw woning. Zo bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en bent u verzekerd van een versneld verkooptraject. Geen zin in verkoopstress, risico’s en onzekerheden? Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud. Dus u heeft direct de zekerheid.

Geen zorgen met onze flexibele verkoop

U kunt uw woning in geheel Friesland aan ons verkopen. Bij ons zijn alle manieren van verkoop mogelijk. De snelle verkoop waarbij u uw woning binnen één week verkoopt en direct uw geld heeft. De verkoop waarbij u uw woning verkoopt en nog in kunt blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden. En de verkoop waarbij u de overwaarde op uw rekening krijgt en u uw huis in Friesland kunt verkopen en terughuren. Dit is voor mensen die graag wel over hun geld willen beschikken maar absoluut niet willen verhuizen.


Waarom uw woning in Friesland verkopen aan Sons

  • Geen makelaarskosten
  • Geen verkoopstress, onzekerheid en langdurig verkoopproces
  • Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud
  • Flexibele verkoop, waarbij u in de woning kunt blijven tot u uw nieuwe huis kunt betrekken
  • Wij kopen woningen in alle soorten en staten
  • Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod


Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Friesland. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlWaardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

De werkwijze van Sons Real Estate bij de verkoop van uw woning

  • Laat uw gegevens direct achter op de website. Na ontvangst gaan wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het opstellen van de waardebepaling voor uw woning.
  • U ontvangt een waardebepaling op afstand of bij de woning zelf. Heeft u graag een waardebepaling op afstand dan krijgt u van ons altijd een indicatief voorstel. Dit is een geschatte waarde van uw woning. Wilt u liever een definitief bod? Dan komen wij langs op locatie voor het opstellen van een vrijblijvend bod. Ook dit is natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend voor u.
  • Gaat u graag akkoord met ons bod? Dan worden de afspraken vastgelegd omtrent de overdrachtsdatum en alle overige randzaken. De koopovereenkomst wordt opgesteld en u heeft de zekerheid dat de woning direct verkocht wordt.
  • De overdracht bij de notaris op uw kantoor. Op de datum van overdracht worden de sleutels overgedragen en ontvangt u de gelden direct op de rekening. Gefeliciteerd uw woning is nu echt verkocht!