Huis verkopen Pingjum

Uw huis in Pingjum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Pingjum? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Pingjum

Uw huis op korte termijn verkopen in Pingjum, Arum, Kimswerd, Witmarsum of omgeving? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend terecht bij Sons Real Estate. Een aanvraag voor een bod op uw woning is zonder verplichtingen. Als vastgoedmakelaar kopen wij alle soorten huizen voor eigen rekening. Wij brengen altijd een marktconform bod uit zonder voorbehoud van financiering. Ook is ons verkooptraject vlot, flexibel en zonder onzekerheden. Mocht u interesse hebben, dan kunt u ons telefonisch of via het online contactformulier bereiken.

Verkoop direct aan een opkoper

Wanneer u ervoor kiest om uw woning te verkopen aan Sons Real Estate, brengt dit nogal wat voordelen met zich mee. Zo kunt u uw woning desgewenst zeer snel verkopen. Als u uw woning direct oplevert, kan het verkooptraject na slechts één week al helemaal afgerond zijn. Dit kunnen wij doen aangezien er geen tussenkomst is van derden. U heeft echter ook de keuze om de woning uitgesteld op te leveren. Zo creëert u wat meer tijd voor uzelf en op die manier kan de overgang naar uw nieuwe woning soepeler verlopen. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw woning na de verkoop weer van ons terug te huren. Verder is het bespreekbaar om zware inboedel in uw woning te laten staan.

Een marktconform en uitstekend bod

Wij verzekeren u van een zo zorgeloos mogelijk verkooptraject. De waardebepaling is een van de zaken die tijdens dit verkooptraject moet gebeuren. Onze taxateurs zijn allemaal erg ervaren en hebben alle marktkennis die ze nodig hebben om uw woning goed en nauwkeurig op waarde te schatten. Er wordt dan met name gelet op zaken als het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Hierna zullen we zo snel mogelijk een uitstekend bod uitbrengen. Dit altijd zonder voorbehoud van financiering. Alle soorten woningen komen in aanmerking voor een fantastisch bod van Sons Real Estate. Of u nu een villa, boerderij, tiny house of appartement wilt verkopen, het is allemaal mogelijk. Wilt u uw huis verkopen in Piaam of omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!