Huis verkopen Tytsjerk

Uw huis in Tytsjerk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Tytsjerk? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Tytsjerk

Uw huis verkopen in Tytsjerk of omstreken? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel uw huis kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van appartementen, rijtjeswoningen en hoekwoningen, maar ook boerderijen, villa’s en vrijstaande huizen. Wat voor huis u ook wilt verkopen in Tytsjerk of in Hemrik, Hurdegaryp, Burgum of elders. U bent verzekerd van een uitstekend vrijblijvend bod.

Snel en zorgeloos uw huis verkopen in Tytsjerk

Bent u van plan uw huis te verkopen in Tytsjerk of omgeving? U kunt uw huis zonder zorgen verkopen aan vastgoedkoper Sons Real Estate. Als opkoper zijn we landelijk actief en kopen we diverse soorten huizen direct voor eigen rekening. We bieden een snel en zorgeloos verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit. Van flat appartementen, vrijstaande huizen en boerderijen, tot aan de verkoop van rijtjeshuizen, villa’s en landhuizen. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en is er geen sprake van een langdurig verkooptraject. 

Flexibele voorwaarden en geen makelaars- of notariskosten

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod, bent u verzekerd van een flexibele verkoop. Zo zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg, zodat u op een zorgeloze manier uw huis kunt verkopen. Zo is de overdrachtsdatum in overleg en kunt u ongewenste inboedel gerust laten staan. Denk bijvoorbeeld aan zware kasten, bedden of ander meubilair. Wij zorgen voor de afvoer of hergebruiken de inboedel. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Daarnaast bent u verzekerd van een geheel kosteloze verkoop. Aangezien wij uw huis direct voor eigen rekening kopen, vervallen de reguliere makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief. Daarnaast nemen we notariskosten in zijn geheel voor eigen rekening. Wilt u uw huis verkopen en woont u in Tytsjerk of omstreken? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!