Huis verkopen Nes Friesland

Uw huis in Nes Friesland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of rondom Nes Friesland? Sons Real Estate koopt uw woning zonder enig voorbehoud van financiering. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nes Friesland

Heeft u plannen om uw huis direct te verkopen in Nes Friesland, Akkrum, Grou, Oude Schouw of een andere plaats in de regio? Sons Real Estate kan u dan uitstekend van dienst zijn. We zijn als vastgoedkoper landelijk actief en kopen diverse typen woning voor eigen rekening. U kunt een passend bod verwachten op uw woning zonder enig voorbehoud van financiering. Een directe verkoop aan Sons Real Estate verloopt vlot en brengt veel flexibiliteit met zich mee. Neem direct contact met ons op.

Op korte termijn uw woning verkopen

Wanneer u een langdurig en onzeker verkooptraject met hoge makelaarskosten wilt voorkomen, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat we zonder tussenkomst van derden en voor eigen rekening woningen kopen, kan uw woning op korte termijn worden verkocht. In de meeste gevallen wordt een huis al binnen een week overgedragen bij de notaris. Notariskosten hoeft u niet te betalen. Ook van makelaars- of courtagekosten is geen sprake. Verder is een aanvraag doen bij ons geheel kosteloos en vrijblijvend. Voor elk type woning kunt u ons benaderen. We zijn geïnteresseerd in zowel boerderijen, villa’s en landhuizen als tussenwoning en appartementen. U heeft de optie om het huis terug te huren na de verkoop en de overdrachtsdatum naar uw wens vast te stellen.

Een waardebepaling en een uitstekend bod

Nadat we uw aanvraag binnen hebben gekregen, gaan we vlug aan de slag. Om een passend bod te kunnen doen, voeren we eerst een nauwkeurige waardebepaling uit. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van onze taxateurs kunnen we u op korte termijn een indicatie geven van de woningwaarde. De waarde van de woning wordt bepaald op basis van onder andere de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Verder wordt er gekeken naar de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving zijn verkocht. We brengen vervolgens een uitstekend bod uit zonder financieringsvoorbehoud. Wilt u graag uw huis verkopen in of rondom Nes Friesland? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!