Huis verkopen Wolvega

Uw huis in Wolvega goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Wolvega met zekerheid? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Wolvega of omstreken

Als u uw huis wilt verkopen in Wolvega of omstreken, dan kunt u direct een aanbod ontvangen van opkopende makelaar Sons Real Estate. We zijn geïnteresseerd in elk soort woning in de regio. Zo kunt u via ons geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag indienen voor een bod op uw huis. Met uw aanvraag gaan we snel aan de slag en zorgen binnen één werkdag voor een aanbod. Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop. Ook als u een huis wilt verkopen in Oldemarkt, Steenwijk, Heerenveen of elders, kunt u uiteraard terecht bij ons.

Een bod op elk type woning van de vastgoedmakelaar

Als landelijke actieve vastgoedmakelaar, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type woning, ongeacht de staat, locatie of formaat. Zo ook in Wolvega en omstreken hebben wij dan ook al vele huiseigenaren mogen helpen. Op basis van verschillende factoren zoals onderhoudsstaat, locatie, afwerking, renovaties en reeds vergelijkbare woningen, kunnen wij uw huidige woning snel taxeren. Daarna zorgen we voor een definitief aanbod zonder financieringsvoorbehoud. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan.

Veel flexibiliteit en geen makelaars- of notariskosten

Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kunnen aankopen, bent u verzekerd van flexibele verkoopvoorwaarden. Wij kunnen u als opkopende makelaar veel opties bieden, waardoor u als verkoper met alle rust uw woning kunt verkopen. Zaken zoals inboedel en verhuisdatum zijn altijd bespreekbaar. Daarnaast is het mogelijk om uw woning te verkopen en het vervolgens terug te huren. Omdat wij u uw woning zonder tussenkomst van andere partijen kopen, is er geen sprake van makelaarskosten. Ook notariskosten bij de daadwerkelijk overdracht, nemen wij voor eigen rekening. Snel uw huis verkopen in Wolvega of omgeving? Neem dan tijdens werkdagen telefonisch contact op of laat eenvoudig uw gegevens achter middels het online formulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!