Huis verkopen Elahuizen

Uw huis in Elahuizen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Elahuizen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op elk soort huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Elahuizen

Aan het nadenken over uw huis verkopen in Elahuizen, Balk, Aldegea of Woudsend? Bij Sons Real Estate focussen wij ons dagelijks op snelle opkoop van elk type woningen. Wij brengen gegarandeerd een marktconform bod uit na een inspectie. In het verkooptraject behoudt u bovendien alle wenselijke flexibiliteit én zult u de meeste zekerheid hebben die u zult vinden.

Ontzorgd worden in het verkooptraject

Bij Sons maken we het u heel makkelijk wat betreft uw huis verkopen in Elahuizen. Wij nemen alles namelijk compleet voor u uit handen. Zo sturen wij direct na uw aanvraag een eigen taxateur bij u langs. Deze zal aan de hand van diverse factoren beoordelen wat uw woning waard is. Uiteraard hebben we daar een vast protocol voor en zult u ook hierin niets hoeven doen. Het marktconforme bod is bovendien zonder voorbehoud van financiering en zal uitgebracht worden op basis van onder andere de ligging van de woning, de oppervlakte van het perceel en de woning, de staat van onderhoud en meer. Ook is het mogelijk om uw woning te verkopen als deze nog niet verkoopklaar is of als er sprake is van achterstallig onderhoud. Ons eigen bouwteam zal dit na de verkoop meteen oppakken. Daarnaast nemen wij, indien gewenst, de zware inboedel tegen een goede prijs over om het makkelijker te maken.

Een woning verkopen voor iedereen

Uw huis verkopen in Elahuizen kan onder alle omstandigheden. Wij kopen namelijk elk type woning. Of het nu om een vrijstaande villa, een rijtjeswoning of een tiny house gaat; u zult gegarandeerd een vrijblijvend bod ontvangen. Bovendien geschiedt dit zonder tussenkomst van derden om het proces soepel en persoonlijk te laten verlopen. Daarnaast betaalt u geen makelaars- en notariskosten in welke vorm dan ook. Ook bepaalt u zelf de overdrachtsdatum en kunt u de woning zelfs verkopen met uitgestelde overdracht. Als dit u wat lijkt, kunt u ons aanvraagformulier invullen en/of telefonisch contact met ons opnemen om een taxateur bij u langs te laten komen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!