Huis verkopen Roodhuis

Uw huis in Roodhuis goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Roodhuis? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Roodhuis

Zorgeloos uw huis verkopen in Roodhuis, Sneek, Bolsward of Easterein? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt uw huis direct voor eigen rekening. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u direct zekerheid heeft. Naast een goed bod bent u verzekerd van een vlot verkooptraject zonder onzekerheden of verkoopstress. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw huis in of nabij Roodhuis? Laat dan uw gegevens achter.

Vlot verkooptraject zonder onzekerheden of verkoopstress

Als u vlot uw huis wenst te verkopen in of nabij Roodhuis, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. We zijn als landelijk actieve vastgoedorganisatie geïnteresseerd in alle type woningen in alle staten en brengen dan ook graag een vrijblijvend bod uit op uw woning. Van appartementen, vrijstaande huizen en boerderijen, tot de verkoop van landhuizen, villa’s en rijtjeswoningen. U bent verzekerd van een eerlijk marktconform bod en u hoeft zich geen zorgen te maken om enig voorbehoud. Zo kopen we uw woning direct voor eigen rekening en is er geen financieringsvoorbehoud of een bouwkundige keuring. Op die manier heeft u direct zekerheid en kunt u elk soort huis in elke staat aan ons verkopen.

Uw woning in Roodhuis in taxeren

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets. We komen graag bij u op locatie om uw huis te beoordelen. Zo wordt er gekeken naar de onderhoudsstaat, maar ook het algemeen afwerkingsniveau, formaat, ligging en uiteraard soort woning is van belang. Op die manier ontvangt u altijd een passend bod en kunt u besluiten of u instemt met ons prijsvoorstel. Gaat u akkoord met ons bod? Dan verzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Als opkoper zijn we flexibel in overdrachtsdatum in overige verkoopvoorwaarden en u kunt uw huis geheel kosteloos verkopen in Roodhuis, als u kiest voor directe verkoop aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!