Huis verkopen Bakkeveen

Uw huis in Bakkeveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Bakkeveen of omgeving? Sons Real Estate kan uw woning met eigen middelen financieren en biedt u een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een gratis bod op uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel zelf uw huis verkopen in Bakkeveen?

Snel uw huis verkopen in of nabij Bakkeveen? Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedmakelaar die diverse woningen direct voor eigen rekening aankoopt. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk soort woning, ongeacht de staat of locatie. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets. Bovendien kunnen wij al binnen één werkdag zorgen voor een marktconform bod. Met zekerheid uw huis verkopen in Bakkeveen of in Haulerwijk, Ureterp of Wijnjewoude? Neem dan contact op of vul direct de gegevens van het online formulier in.

Een snelle verkoop zonder onzekerheid

Bent u van plan uw huis te verkopen in Bakkeveen of omgeving? Sons Real Estate wilt u woning graag overnemen. Zo doen we direct een bod op uw woning, ongeacht de onderhoudsstaat of locatie. Als vastgoed opkoper zijn we dan ook geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Van rijtjeswoningen, vrijstaande huizen en flat appartementen, tot aan villa’s, boerderijen, landhuizen en tinyhouses. U kunt elk type woning aanbieden, waarna onze taxateurs direct aan de slag gaan met het opstellen van de waardebepaling. We maken dan ook graag een afspraak voor een opname op locatie. We taxeren uw woning dan voornamelijk op het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat. Daarna doen we een definitief bod, zonder enig financieringsvoorbehoud.

Geen makelaars- of notariskosten  

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op zowel snel als flexibel verkooptraject, waarbij u geen enkele kosten hoeft af te dragen. We kopen uw woning namelijk direct voor eigen rekening. Van makelaarskosten zoals een vast tarief of een courtage is dan ook geen sprake. Ook nemen we de kosten voor de overdracht bij de notaris voor eigen rekening. U kunt uw huis dan ook geheel kosteloos verkopen in Bakkeveen als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen? Neem dan direct contact op of laat u gegevens achter middels het online formulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!