Huis verkopen Drachten

Uw huis in Drachten goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Drachten? Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om snel zelf uw huis te verkopen zonder makelaar. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning zonder voorbehoud op financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Drachten 

Overweegt u de verkoop van uw huis in Drachten of de nabijgelegen steden zoals Beetsterzwaag, Gorredijk of Marum? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner en staat klaar om een aanbod te doen. Wij zijn bereid elk type woning aan te kopen, ongeacht de staat waarin deze verkeert. Of het nu om een appartement, een vrijstaand huis, een boerderij, een villa, een vakantiewoning, een tiny house, of een hoekwoning gaat, wij garanderen u het beste bod en een zorgeloze verkoop. 

Direct een eerlijk en marktconform bod

Het maakt niet uit of uw woning in perfecte staat verkeert of dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Bij ons bent u altijd verzekerd van een eerlijk en marktconform bod. Voor elk type huis in Drachten kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen voor een bod. Een van onze taxateurs zal graag een afspraak met u maken om de woning ter plaatse te beoordelen en direct aan de slag te gaan met de door u verstrekte informatie. Wij onderzoeken vergelijkbare woningen die recentelijk in uw buurt zijn verkocht en inspecteren de onderhoudsstaat en afwerkingskwaliteit van uw woning. Vervolgens brengen wij zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwkundige keuring direct een bod uit. U krijgt onmiddellijk zekerheid.

Flexibele verkoopvoorwaarden voor een soepele overgang

Wij begrijpen dat elke situatie anders is, daarom zijn wij zeer flexibel als het gaat om verkoopvoorwaarden. De overdrachtsdatum en inboedel kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Dit zorgt voor een soepele overgang, waardoor u zonder zorgen uw huis kunt verkopen in Drachten. Of u nu snel wilt overdragen of een uitgestelde levering wenst, het is allemaal mogelijk. Met een uitgestelde levering kunt u de verkoop afronden en toch nog comfortabel in uw huidige woning blijven wonen totdat u uw nieuwe huis kunt betrekken. Als u wat extra tijd nodig heeft om de overgang te regelen, bieden wij ook de mogelijkheid om uw huis te huren. Bij Sons Real Estate is er veel flexibiliteit beschikbaar wanneer u kiest voor een directe verkoop. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!