Huis verkopen in Boelenslaan

Wilt u uw huis verkopen in Boelenslaan, Drachten, Surhuisterveen of Harkema? Bij Sons Real Estate doen we een vrijblijvend, goed bod zonder voorbehoud van financiering op elk type woning. U komt gegarandeerd van uw huis af; mét de grootst mogelijke flexibiliteit, zonder de onzekerheid. Neem zeker contact met ons op als u uw woning in Boelenslaan en omstreken snel wilt verkopen voor een eerlijke prijs. 

Sons Real Estate voor elk type huis

Bij Sons Real Estate kunt u uw huis kwijt, om welk type huis dat ook gaat. Wij brengen een eerlijk bod uit op bijvoorbeeld rijtjeshuizen, appartementen, villa’s, tiny houses en meer. Dat betekent dat u hoe dan ook uw huis kunt verkopen in Boelenslaan als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Daar start u mee door te beginnen met het aanvraagproces op onze site. Als u dit eenmaal heeft ingevuld, zit u nog steeds nergens aan vast. Wij sturen vervolgens een kundige taxateur op u af op een gewenste datum en tijdstip, waarna we een goed, eerlijk bod aan u uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. 

Een eerlijke werkwijze

Uw huis verkopen in Boelenslaan geschiedt op een transparante wijze. Onze taxateur kijkt naar bijvoorbeeld de omgeving en de gemiddelde prijs per vierkante meter, woonoppervlakte, perceeloppervlakte, mate van aanwezige voorzieningen, de staat van de woning en nog meer. Dit zal op korte termijn gebeuren nadat u uw aanvraag heeft ingevuld. Ook zal de taxateur snel weer weg zijn; hij/zij weet precies waarnaar gekeken moet worden. Het bod dat wordt uitgebracht, kunt u rustig in overweging nemen en zelfs nog een overdrachtsdatum bepalen. Daarnaast is het nog mogelijk om uw huis terug te huren na de verkoop.

Geen onzekerheid

Uw huis verkopen in Boelenslaan en omgeving gaat gepaard met complete zekerheid en rust. U krijgt hoe dan ook een passend bod en u kunt uw huis hoe dan ook verkopen. Ook hoeft uw woning niet in geweldige staat te zijn. Als hij opgeknapt moet worden, doet ons eigen bouwteam dat gewoon. Vul nu daarom het contactformulier in voor een vrijblijvend bod of bel ons.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!