Huis verkopen Harich

Uw huis in Harich goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Harich? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Harich

Snel uw huis verkopen in Harich, Balk, Ruigahuizen, Elahuizen of ergens anders in de omgeving? Dan kunt u terecht bij Sons Real Estate. Als landelijk opererende vastgoedorganisatie kopen wij namelijk elk type woning geheel voor eigen rekening. Wij zorgen voor een flexibel en vlot verkooptraject. Ook zult u van ons altijd een bod zonder voorbehoud van financiering ontvangen. Een aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis. Heeft u interesse? Vul dus vandaag nog ons contactformulier in.

Een directe of uitgestelde oplevering?

Bij Sons Real Estate doen wij ons uiterste best om het verkooptraject zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw woning direct op te leveren. Dit kan uitkomst bieden als u zo snel mogelijk van uw woning af wil zijn. Uw woning kan op die manier al binnen één week verkocht zijn. Verder is een uitgestelde oplevering ook een optie. Dan kunt u de overdrachtsdatum precies zo kiezen als u wilt. De overgang naar uw nieuwe woning kan op die manier prettiger en makkelijker verlopen. Ook kunt u uw woning na de verkoop weer van ons terughuren. Zo kunt u nog wat langer blijven wonen in uw oude woning. Wij brengen verder ook geen notariskosten, makelaarskosten, provisie, courtage of een vast tarief in rekening.

Een gratis aanvraag voor een bod op uw woning

Een aanvraag doen voor een bod op uw woning kan bij Sons Real Estate gratis en vrijblijvend. U bent tot niets verplicht, maar zult wel altijd een marktconform en uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering krijgen. Ieder type woning komt hiervoor in aanmerking. Of u nu een villa, appartement, tussenwoning, tiny house of iets anders wilt verkopen, bij Sons Real Estate kunt u een aanvraag doen. Eerst moet er dan een nauwkeurige taxatie worden uitgevoerd. Onze ervaren taxateurs doen dit graag voor u. Snel en grondig worden alle belangrijke factoren in kaart gebracht. Na de taxatie doen wij vaak al binnen één werkdag een uitstekend bod op uw woning. Wilt u uw huis verkopen in Harich of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!