Huis verkopen Sint Annaparochie

Uw huis in Sint Annaparochie goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Sint Annaparochie zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Sint Annaparochie

Snel uw huis verkopen in Sint Annaparochie, Berlikum, Minnertsga, Stiens of een andere omliggende plaats? Voor een directe verkoop van uw woning aan een makelaar bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. In vergelijking met reguliere verkooptrajecten, biedt een directe verkoop aan een makelaar verschillende voordelen. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen hoge makelaarskosten en bent u verzekerd van een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden. Voor ieder type woning kunt u vrijblijvend en kosteloos een passend bod aanvragen. Neem vooral contact met ons op.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Eén van de voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate is dat u op korte termijn uw woning kunt verkopen. Na een waardebepaling door één van onze taxateurs doen wij snel een bod. Wij doen een passend bod op uw woning zonder tussenkomst van derden. Er zijn ook financiële voordelen. Zo komen er bij ons geen hoge makelaarskosten zoals courtage, vast tarief of provisie aan te pas. Ook de notariskosten nemen wij voor eigen rekening. U kunt een bod op uw huis bovendien geheel kosteloos en vrijblijvend aanvragen. Wij verzekeren u een vlot verkooptraject zonder voorbehoud van financiering.

Een flexibele verkoop zonder zorgen

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Allereerst bepaalt u zelf naar wens de overdrachtsdatum. Wilt u een tijdje in het huis blijven wonen omdat u niet direct toegang heeft tot uw nieuwe woning? Het terughuren van de woning na de verkoop is geen enkel probleem. Daarnaast is het mogelijk om uw inboedel in uw woning te laten staan. Ook is in veel gevallen een voorschot voor nieuwe inboedel bespreekbaar. Wij streven naar een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woning. Een verkooptraject bij Sons Real Estate verloopt flexibel en zorgeloos. Wilt u uw huis verkopen in Sint Annaparochie, Berlikum, Minnertsga, Stiens of elders in de omgeving? Neem dan contact met ons op. Vul het online contactformulier in of bel ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!