Huis verkopen Appelscha

Uw huis in Appelscha goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Appelscha of omgeving? Sons Real Estate kan uw woning met eigen middelen financieren en biedt u een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een gratis bod op uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Appelscha?

Wilt u uw huis verkopen in Appelscha of in Oosterwolde, Smilde of Hoogersmilde? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw woning kunt verkopen. We doen vrijblijvend een bod op elk soort woning, ongeacht de staat. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw rijtjeswoning of vrijstaand huis, maar ook als u een appartement, boerderij of een landhuis wenst te verkopen, kunt u uiteraard bij ons terecht voor een uitstekend bod.

Direct uw woning verkopen in of rondom Appelscha

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor de verkoop van elk soort woning, ongeacht de onderhoudsstaat. Als landelijk actieve vastgoed opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. We doen dan ook direct een bod op uw woning, zonder enig voorbehoud van financiering. Op die manier heeft u direct zekerheid, zodat u uw woning in Appelscha zonder verkoopstress of onzekerheden, kunt verkopen. Voordeel is tevens dat u geen enkele verkoopkosten hoeft af te dragen. Zo is er een sprake van een courtage of andere provisie. Als u uw woning verkoopt via een regulier verkooptraject, dan moet u deze bijkomende kosten wel afdragen. U kunt uw woning in Appelscha dus kosteloos verkopen aan Sons Real Estate.

Een snel verkooptraject zonder onzekerheden

Aangezien wij uw woning direct uit eigen middelen aankopen, bent u verzekerd van een snel verkooptraject. In vele gevallen is uw woning in Appelscha al binnen één week verkocht. U kunt er dan voor kiezen uw woning direct op te leveren, maar een uitgestelde levering is ook altijd mogelijk. Zo kunt u naar de wens de verhuisdatum invullen, zodat de overgang naar uw nieuwe woning soepel zal verlopen. Het is tevens mogelijk om overbodige inboedel te laten staan in uw huidige woning. Wilt u graag blijven wonen in uw huidige woning, maar is een verkoop noodzakelijk? U heeft de mogelijkheid om uw woning na de verkoop te huren. Op die manier kunt u uw woning in Appelscha zonder verkoopstress verkopen. Snel uw huis verkopen in Appelscha of omgeving? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!