Huis verkopen Gorredijk

Uw huis in Gorredijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Gorredijk of omgeving? Sons Real Estate kan uw woning met eigen middelen financieren en biedt u een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een gratis bod op uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Gorredijk?

Snel uw huis verkopen in Gorredijk of in Jubbega, Terwispel of Heerenveen aan een opkoper? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die tevens woonvastgoed voor eigen rekening aankoopt. U kunt dan ook bij ons terecht voor een snelle verkoop van uw rijtjeswoning, appartement, villa of vrijstaand huis. We zorgen voor een vlotte waardebepaling en brengen daarna een passend bod uit. Bij akkoord kunt u rekenen op een flexibiliteit, zodat u verzekerd bent van een fijne verkoop.

Met zekerheid uw huis verkopen in Gorredijk

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw woning in Gorredijk, zonder enige onzekerheden. Wij zorgen dan ook in alle gevallen voor een bod zonder enig voorbehoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om financieringsvoorbehoud. Wij nemen uw woning namelijk volledig uit eigen middelen af. Op die manier heeft u direct zekerheid als u akkoord gaat met ons aanbod. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, gaan onze taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Afhankelijk van het type woning, de onderhoudsstaat en reeds verkochte vergelijkbare woningen, kunnen al vrij snel komen tot een bod. 

Verkoop op uw voorwaarden

Als u akkoord gaat met ons aanbod, dan bent u verzekerd van een flexibel verkooptraject. Zo kunt u uw woning op uw voorwaarden aan ons verkopen. Zo is het mogelijk naar wens de overdrachtsdatum te bepalen. Zo komt u niet met twee huizen te zitten en verloopt de overgang naar uw nieuwe woning soepel. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Als vastgoed opkoper kunnen wij u in veel zaken tegemoet komen. Zo is het mogelijk om inboedel te laten staan, maar is het tevens mogelijk om uw woning te huren na de verkoop. Na het tekenen voor de koopovereenkomst is het tevens mogelijk om een voorschot te ontvangen. U kunt dit dan gebruiken als een aanbetaling voor een woning of het bedrag gebruiken voor inboedel. Er is veel mogelijk als u ervoor kiest uw huis te verkopen in Gorredijk aan vastgoedmakelaar Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!