Huis verkopen Wijnjewoude

Uw huis in Wijnjewoude goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Wijnjewoude of omgeving? Vastgoedorganisatie Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Wijnjewoude

Overweegt u uw huis verkopen in Wijnjewoude of omliggende plaatsen zoals Donkerbroek, Hemrik, Jubbega of elders in de regio? Kies dan voor een directe verkoop aan vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Als opkopende vastgoedmakelaar kunt u bij ons terecht voor een bod op uw huis, zonder enig voorbehoud. Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Als u kiest voor een regulier verkooptraject, dan moet er veel geregeld worden en moet u wachten op derden. Dit kan veel tijd in beslag nemen.  Als opkopende vastgoedmakelaar garanderen we een snel verkooptraject, waarbij we alles uit handen nemen.

Een vrijblijvend bod op elk type woning

Wij zijn als vastgoedmakelaar geïnteresseerd in elk type woning, ongeacht de staat of locatie. Wij zijn landelijk actief als vastgoed opkoper en zo ook in de regio Wijnjewoude. Daarbij maakt het niet uit of het een vrijstaand huis, hoekwoning, villa of een complete boerderij betreft. Als vastgoedmakelaar bepalen we de waarde van uw woning in Wijnjewoude snel en is ons definitief bod, zonder financieringsvoorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw woning. Bijkomende kosten zoals makelaarskosten en notariskosten voor de overdracht, worden door Sons Real Estate altijd voor eigen rekening genomen. Zo bent u verzekerd van een zowel kosteloze als snelle verkoop van uw woning. Als vastgoedmakelaar zijn we tevens zeer flexibel met de voorwaarden. Zo is het mogelijk om bij ons uw inboedel zoals zware kasten of banken te laten staan en is terugverhuur bespreekbaar.

De waardebepaling van uw woning

Onze ervaren taxateurs kijken naar meerdere factoren voor de waardebepaling van uw woning. Zo bekijken we allereerst het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning, maar vergelijken we ook reeds vergelijkbare verkochte huizen in uw regio. Ook worden eventuele aanbouwingen, renovaties en andere woonuitbreidingen meegenomen in de waardebepaling. Vervolgens doen wij een definitief bod op uw woning, zonder enig voorbehoud. Wilt u direct een huis verkopen in of nabij Wijnjewoude, zonder onzekerheden? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate of vul het digitale contactformulier in op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!