Huis verkopen De Blesse

Uw huis in De Blesse goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij De Blesse? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op elk soort huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in De Blesse

Wilt u uw huis verkopen in De Blesse, Wolvega, Peperga of Blesdijke? Sons Real Estate is een opkoper die uw huis direct van u overkoopt zonder onzekerheid. Wij functioneren zonder tussenkomst van derde partijen, garanderen u de grootst mogelijke flexibiliteit en brengen altijd een vrijblijvend bod uit zonder voorbehoud van financiering op elk type woning. Door ons aanvraagformulier in te vullen, start u dit proces zonder ergens aan vast te zitten.

De waardebepaling van uw woning

Uw huis verkopen in De Blesse, dat doet u uiteraard wel tegen een redelijk bod. Dat bod bepalen wij op een deskundige, vrijblijvende wijze die u geen enkele moeite kost. Na het invullen van ons aanvraagformulier, zult u een taxateur bij u langs krijgen. De taxateurs die wij in dienst hebben werken volgens een vastomlijnd proces en zullen de waarde van uw woning bepalen aan de hand van vastgezette aspecten. Hierbij kunt u denken aan de oppervlakte van uw woning en het perceel, de staat van afwerking en onderhoud, de ligging van de woning, het type woning en de indeling. Dit bod geschiedt geheel zonder verplichtingen; u kunt hier gewoon over nadenken en het, indien gewenst, afwijzen. Ook is het mogelijk om uw woning aan ons te verkopen zonder dat deze in woonklare staat is; onze eigen bouwafdeling knapt hem dan gewoon op!

De verkoop aan Sons

Na het vaststellen van de waarde, zullen wij bij een akkoord het traject verder in gang zetten. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen en te betalen; er gaan géén makelaars- en notariskosten aan gepaard en u betaalt ook geen courtage of provisie. Daarnaast bepaalt u de datum van overdracht en is het mogelijk om uw huis van ons terug te huren na de verkoop. Als landelijke opkooporganisatie zullen wij de overdracht van uw woning zo flexibel en soepel mogelijk laten verlopen, net als wij al voor velen voor u hebben gedaan. Uw huis verkopen in De Blesse, dat doet u dus door nu de eerste stap te zetten en het aanvraagformulier in te vullen! 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!