Huis verkopen Akkrum

Uw huis in Akkrum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zoutelande zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Akkrum

Bent u van plan om binnenkort uw huis te verkopen in Akkrum of elders in de omgeving? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Bij ons kunt u uw woning direct verkopen. Wij verzekeren u een vlot en flexibel verkooptraject zonder onzekerheden. Wanneer u een aanvraag doet voor een bod op uw woning, is dat geheel gratis en vrijblijvend. Bij een verkooptraject bij Sons Real Estate komen geen hoge kosten kijken. Ieder type woning kunt u direct aan ons verkopen.

Ervaren taxateurs voor een nauwkeurige waardebepaling

Wanneer u een gratis aanvraag doet voor een bod op uw woning, kunt u een afspraak met één van onze taxateurs inplannen. Een taxateur zal vervolgens een waardebepaling van uw woning uitvoeren, of het nou een woning in nieuwstaat of verouderde staat betreft. Bovendien kunt u voor zowel een villa als een appartement, boerderij, tussenwoning of vrijstaande woning bij ons terecht. Onze ervaren taxateurs beschikken over de juiste expertise om een waardebepaling vlot en nauwkeurig uit te kunnen voeren. Zij houden rekening met alle factoren die invloed hebben op de waarde van uw woning. Denk hierbij aan de onderhoudsstaat of het afwerkingsniveau van het huis.

Zekerheid, flexibiliteit en geen hoge kosten

Wij proberen u zo veel mogelijk tegemoet te komen. Ten eerste proberen wij te zorgen voor een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woonplek. Daarom kunt u zelf de overgangsdatum bepalen. Wanneer u een geruime tijd na de verkoop in de woning wilt blijven wonen, is terugverhuur bespreekbaar. Ook is het mogelijk om zware inboedel te laten staan. Ten tweede maakt u bij ons geen onnodig hoge kosten. Want de kosten die komen kijken bij de overdracht bij de notaris nemen wij voor eigen rekening. Daarnaast betaalt u geen courtage, zoals bij reguliere verkooptrajecten vaak wel het geval is. Wilt u uw huis verkopen in Akkrum en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Op de website vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Ook telefonisch zijn wij te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!