Huis verkopen Koufurderrige

Uw huis in Koufurderrige goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Koufurderrige? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Koufurderrige

Uw huis op korte termijn verkopen in Koufurderrige, Woudsend, Smallebrugge, Hommerts of omgeving? Dan kunt u gratis en zonder verplichtingen contact opnemen met Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar kopen wij in het hele land alle soorten woningen voor eigen rekening. Een verkooptraject bij ons verloopt soepel, flexibel en zonder onzekerheden. Een bod van ons is altijd marktconform en zonder financieringsvoorbehoud. Ook bent u bij ons vrij van hoge makelaars- of notariskosten. Heeft u interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons online contactformulier in.

Mogelijkheid tot een directe verkoop aan een opkoper

U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Dit brengt nogal wat voordelen met zich mee. Allereerst kan het bijvoorbeeld praktisch zijn als u uw woning zo snel mogelijk wenst te verkopen. Wij kopen alle soorten woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden en kunnen daardoor snel schakelen. Op die manier kunt u uw woning vaak al binnen slechts één week helemaal aan ons verkocht hebben. U kunt echter ook kiezen voor een uitgestelde oplevering van uw woning. U heeft dan inspraak in wanneer de overdrachtsdatum zal zijn en u kunt dan dus wat meer de tijd nemen om in uw nieuwe woning te verhuizen. Verder kunt u uw woning na de verkoop desgewenst ook nog van ons terughuren.

Een snelle waardebepaling en een marktconform bod

Wij verzekeren u bij Sons Real Estate van een vlot en prettig verkooptraject. Een van de zaken die in het verkooptraject gebeurt, is het bepalen van de waarde van uw woning. Onze taxateurs bezitten de kennis en de ervaring die hiervoor nodig is. Op die manier weet u zeker dat de waardebepaling goed en snel verloopt. Zo wordt er gekeken naar de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving, maar ook de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning spelen een grote rol. U kunt een aanvraag doen voor alle soorten woning, of het nu een villa, een boerderij, een appartement of een tiny house betreft. Wilt u uw huis verkopen in Koufurderrige? Neem dan nu contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!