Huis verkopen Nijland

Uw huis in Nijland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Nijland zonder verkoopstress of onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nijland

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Nijland, zonder dat u hoge makelaarskosten hoeft af te dragen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Bij ons ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en we ontzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Ook als u uw huis wilt verkopen in Bolsward, Sneek, IJlst of elders rondom Nijland, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een vrijblijvend bod op elk soort woning

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw woning, zonder dat u daarvoor een makelaar hoeft in te schakelen. Ongeacht het type woning dat u wenst te verkopen, ontvangt u op korte termijn een vrijblijvend bod zonder dat er sprake is van een financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwtechnische keuring. Of het nu gaat om een verouderde woning of een woning in nieuwstaat, onze taxateurs komen graag op locatie voor een waardebepaling, waarna u al binnen een werkdag een bod kunt ontvangen. Vervolgens kunt u besluiten of u daarmee akkoord gaat en bespreken we graag de verkoopvoorwaarden met u door. Zo zijn we flexibel en komen we u graag tegemoet als u uw huis wenst te verkopen in of nabij Nijland.

Wij ontzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht 

Wanneer u besluit akkoord te gaan met ons voorstel, dan bent u verzekerd van een zorgeloos verkooptraject. Zo ontzorgen we het gehele verkooptraject van het eerste contact tot aan de overdracht bij de notaris. Als u kiest voor een directe verkoop aan ons, dan bent u verzekerd van een flexibiliteit. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum naar wens vast te stellen, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Heeft u nog zware inboedel staat zoals kasten, bedden of tafels, maar kunt u of wilt u dit niet meeverhuizen? U kunt dit gerust laten staan en wij zorgen voor de rest. Zo kunt u op een zorgeloze manier uw huis verkopen in Nijland. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!