Huis verkopen Zwaagwesteinde

Uw huis in Zwaagwesteinde goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Zwaagwesteinde? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zwaagwesteinde

Gaat u uw huis verkopen in Zwaagwesteinde? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt door het hele land diverse woningen voor eigen rekening. Als u snel en zorgeloos uw huis wenst te verkopen, dan kunt u bij ons terecht. Een van onze taxateurs kan vlot een taxatie uitvoeren, waarna we een definitief aanbod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Zo kunt u elk soort huis verkopen in Zwaagwesteinde of in Damwâld, Kollumersweach, Feanwâlden of elders in de omgeving.

Binnen een week uw huis verkopen in Zwaagwesteinde

Moet u met spoed uw huis verkopen in of nabij Zwaagwesteinde? Dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvend bod en is de verkoop binnen een week rond. Zo kunnen we snel schakelen, zodat u elk soort huis kunt verkopen voor een goede prijs. Ten opzichte van een reguliere verkoop via een makelaar, brengen we direct een bod uit en zijn we tevens flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo kunt u op een zorgeloze manier uw huis verkopen in Zwaagwesteinde of elders in de omgeving. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, schakelen we snel en wordt de koopovereenkomst opgesteld. U heeft meerdere opties wanneer u uw huis wenst te verkopen en kiest voor een directe verkoop aan ons. Zo is terugverhuur mogelijk en een voorschot op de verkoopsom is altijd bespreekbaar.

Definitief bod zonder enig voorbehoud

Of het nu gaat om een rijtjeswoning, flat appartement of een vrijstaand huis. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Wij kopen uw woning immers direct voor eigen rekening, zodat er geen sprake is van een financieringsvoorbehoud en er vindt ook geen bouwkundige keuring plaats. Zo kunt u elk type huis aan ons verkopen, ongeacht de staat waarin de woning verkeert. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, heeft u bij ons dus direct zekerheid en bent u verzekerd van een vlotte verkoop. Uw huis verkopen in Zwaagwesteinde zonder dat u een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Neem contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!