Huis verkopen Lollum

Uw huis in Lollum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Lollum? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Lollum

Wilt u binnen een korte tijd uw huis verkopen in Lollum, Tzum, Hitzum, Waaksens of elders in de regio? Neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die door het hele land actief is. Wij kopen alle soorten woningen geheel voor eigen rekening. Een bod van ons is altijd zonder voorbehoud van financiering. Ook verloopt ons verkooptraject flexibel en vlot aangezien er geen tussenkomst is van derde partijen. Heeft u interesse? Laat dan uw gegevens bij ons achter.

Doe vrijblijvende en gratis een aanvraag

Als u wenst uw woning te verkopen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend en kosteloos een aanvraag doen bij Sons Real Estate. Wij pakken uw aanvraag snel op en zullen dan ook snel een afspraak maken om een waardebepaling van uw woning uit te laten voeren. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Ook de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving speelt hierbij een rol. Vanwege de ervaring en marktkennis van onze taxateurs kan dit snel gebeuren. Binnen één werkdag kunnen wij dan vaak al een bod doen. Dit is altijd zonder financieringsvoorbehoud.

De voordelen van een verkoop aan een makelaar

Wanneer je het verkooptraject van Sons Real Estate vergelijkt met een regulier verkooptraject, dan zijn er best wel wat voordelen te benoemen. Ten eerste kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitgestelde of juist een directe oplevering van uw woning. Bij een uitgestelde oplevering kiest u zelf de datum van overdracht en bij een directe oplevering kan uw woning al binnen één week verkocht zijn. Ook hoeft u geen hoge makelaarskosten te betalen. Wij rekenen namelijk geen provisie, courtage, een vast tarief of notariskosten. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid om uw woning na de verkoop weer van ons terug te huren. Of u nu een villa, boerderij, appartement of rijtjeswoning wil verkopen, een aanvraag doen kan altijd. Wilt u direct uw huis verkopen in of nabij Lollum? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!