Huis verkopen Harlingen

Uw huis in Harlingen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis in Harlingen snel en goed verkopen? Vraag dan vandaag nog gratis een vrijblijvend bod aan en ontvang deze vandaag nog. Ook woningen in nabijgelegen plaatsen kunt u hiervoor bij ons aanmelden. Ook op woningen in bijvoorbeeld Franeker, Sexbierum, Midlum of Kimswerd kunnen wij biedingen uitbrengen. En ons bod is zonder voorbehoud van financiering, waardoor wij u directe zekerheid te kunnen bieden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Harlingen?

Denkt u erover om uw huis te verkopen in Harlingen, Franeker, Tzummarum, Midlum of de nabije omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Sons Real Estate. Wij zijn een nationaal opererend vastgoedbedrijf dat uw woning direct kan aankopen. Als vastgoedkoper nemen we elke type woning over zonder externe tussenpersonen. U kunt rekenen op een vlot, zorgeloos en flexibel verkooptraject. Wij bieden snel een uitstekend bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Het indienen van een aanvraag bij ons is volledig kosteloos en geheel vrijblijvend.

Bespaar op kosten en profiteer van de flexibele verkoopvoorwaarden

In tegenstelling tot gebruikelijke verkooptrajecten vermijdt u bij ons hoge makelaarskosten, courtagekosten, en notariskosten. Een aanvraag bij ons is eveneens kosteloos en vrijblijvend. We kunnen u op verschillende manieren tegemoetkomen. Doordat we woningen aankopen voor eigen rekening, heeft u zeggenschap over de verkoopvoorwaarden. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de overdrachtsdatum te laten aansluiten op uw voorkeuren. Verder bestaat de optie om uw huis na de verkoop terug te huren. Bovendien is het in de meeste gevallen mogelijk om een voorschot te ontvangen. Of het nu een villa, boerderij, appartement, of tussenwoning betreft, u kunt elk type huis aan ons verkopen in Harlingen.

Een directe verkoop zonder risico’s

Wanneer u besluit uw huis aan ons te verkopen, is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. Eventuele gebreken nemen wij voor onze rekening na de verkoop. Tijdens de taxatie wordt rekening gehouden met de onderhoudsstaat van uw woning. Het afwerkingsniveau en de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de buurt spelen eveneens een rol bij de taxatie. Na de bezichtiging en de taxatie ontvangt u binnen korte tijd een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. De verkoop kan vaak al binnen een week worden afgerond. Wilt u uw huis direct verkopen in Harlingen of de omringende gebieden? Dien vandaag nog een aanvraag in voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!