Verhuizen naar het buitenland huis verkopen

Graag uw huis snel verkopen? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Verhuizen naar het buitenland huis verkopen

Gaat u verhuizen naar het buitenland en wilt u daarom uw huidige huis verkopen? Wanneer u van plan bent om te verhuizen naar het buitenland, kunt u twee dingen doen met uw woning. U kunt er hierbij voor kiezen om de woning te verkopen of de woning te verhuren. De mogelijkheden die u hierbij in overweging neemt is: u komt niet meer terug in Nederland of u blijft voor langere tijd in het buitenland maar komt eventueel terug. Bij ons kunt u uw huis snel verkopen, waardoor u direct zekerheid hebt dat uw woning verkocht wordt.

Huis verhuren

Wanneer u voor langere tijd naar het buitenland gaat, maar wel van plan bent om terug te komen, dan kunt u overwegen uw woning te verhuren. Deze mogelijkheid zorgt er voor dat wanneer u weer terugkomt, terug kan keren in uw eigen woning. Bij verhuur van de woning is het wel van belang om toestemming te vragen aan de bank. Dit kan leiden tot het moeten betalen van een hogere  maandelijkse hypotheek bedrag. Banken zijn namelijk niet erg happig op het laten verhuren van uw woning. De inkomsten die u ontvangt door het huren van de woning komen echter in box 3 terecht. Dit zorgt ervoor dat er een groot deel van de huuropbrengst naar de Belastingdienst gaat. Ook is het als verhuurder verplicht toezicht te houden op uw woning, wanneer er in de woning iets mis gaat bent u hier aansprakelijk voor. Ten slotte kunt u de huurder niet zomaar uit de woning zetten wanneer u terugkomt, tenzij hier afspraken over gemaakt zijn. Als huurder heeft u namelijk recht op huurbescherming.

Huis verkopen

Wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen en van plan bent hier altijd te blijven, is de beste manier voor u om uw woning te verkopen. Het verkopen van uw woning zorgt er namelijk voor dat u met een aardig zakcentje naar het buitenland vertrekt. Dit zorgt er voor dat u met een gerust hart kan vertrekken naar het buitenland. Ook hoeft u op deze manier geen onnodige belasting te betalen. Echter zitten er ook nadelen aan het verkopen van uw woning bij immigratie. Zo moet u wanneer u toch terugkomt weer een nieuwe woning kopen. Ook kan er aan het verkopen van uw woning een langdurig verkooptraject zitten. Op deze manier worden plannen voor emigratie uitgesteld.

Wat kunt u het beste doen bij verhuizen naar het buitenland?

Bij verhuizen naar het buitenland komt aardig wat kijken. Hierdoor is het begrijpelijk dat u het liefst niet voor onzekerheden komt te staan. Daarom is een goede manier om uw woning te verkopen aan een vastgoedmakelaar. Wij zijn de vastgoedmakelaar waaraan u uw woning kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en directe verkoop. Hiermee voorkomen wij dat u vast komt te zitten aan een langdurig verkooptraject. Doordat uw woning direct verkocht is, hoeft u uw verhuizing naar het buitenland niet uit te stellen en komt u niet voor onzekerheden te staan. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart naar het buitenland vertrekt en u na verkoop geen risico’s meer loopt.

Hoe gaan wij te werk

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!