Verhuizen naar het buitenland huis verkopen

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Hoogste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Verhuizen naar het buitenland huis verkopen

Verhuizen naar het buitenland huis verkopen

Gaat u verhuizen naar het buitenland en wilt u daarom uw huidige huis verkopen? Wanneer u van plan bent om te verhuizen naar het buitenland, kunt u twee dingen doen met uw woning. U kunt er hierbij voor kiezen om de woning te verkopen of de woning te verhuren. De mogelijkheden die u hierbij in overweging neemt is: u komt niet meer terug in Nederland of u blijft voor langere tijd in het buitenland maar komt eventueel terug. Bij ons kunt u uw huis snel verkopen, waardoor u direct zekerheid hebt dat uw woning verkocht wordt.

Huis verhuren

Wanneer u voor langere tijd naar het buitenland gaat, maar wel van plan bent om terug te komen, dan kunt u overwegen uw woning te verhuren. Deze mogelijkheid zorgt er voor dat wanneer u weer terugkomt, terug kan keren in uw eigen woning. Bij verhuur van de woning is het wel van belang om toestemming te vragen aan de bank. Dit kan leiden tot het moeten betalen van een hogere  maandelijkse hypotheek bedrag. Banken zijn namelijk niet erg happig op het laten verhuren van uw woning. De inkomsten die u ontvangt door het huren van de woning komen echter in box 3 terecht. Dit zorgt ervoor dat er een groot deel van de huuropbrengst naar de Belastingdienst gaat. Ook is het als verhuurder verplicht toezicht te houden op uw woning, wanneer er in de woning iets mis gaat bent u hier aansprakelijk voor. Ten slotte kunt u de huurder niet zomaar uit de woning zetten wanneer u terugkomt, tenzij hier afspraken over gemaakt zijn. Als huurder heeft u namelijk recht op huurbescherming.

Huis verkopen

Wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen en van plan bent hier altijd te blijven, is de beste manier voor u om uw woning te verkopen. Het verkopen van uw woning zorgt er namelijk voor dat u met een aardig zakcentje naar het buitenland vertrekt. Dit zorgt er voor dat u met een gerust hart kan vertrekken naar het buitenland. Ook hoeft u op deze manier geen onnodige belasting te betalen. Echter zitten er ook nadelen aan het verkopen van uw woning bij immigratie. Zo moet u wanneer u toch terugkomt weer een nieuwe woning kopen. Ook kan er aan het verkopen van uw woning een langdurig verkooptraject zitten. Op deze manier worden plannen voor emigratie uitgesteld.

Wat kunt u het beste doen bij verhuizen naar het buitenland?

Bij verhuizen naar het buitenland komt aardig wat kijken. Hierdoor is het begrijpelijk dat u het liefst niet voor onzekerheden komt te staan. Daarom is een goede manier om uw woning te verkopen aan een vastgoedmakelaar. Wij zijn de vastgoedmakelaar waaraan u uw woning kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en directe verkoop. Hiermee voorkomen wij dat u vast komt te zitten aan een langdurig verkooptraject. Doordat uw woning direct verkocht is, hoeft u uw verhuizing naar het buitenland niet uit te stellen en komt u niet voor onzekerheden te staan. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart naar het buitenland vertrekt en u na verkoop geen risico’s meer loopt.

Hoe gaan wij te werk

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Relevante pagina’s

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!