Huis verkopen in Frankrijk

Verkoop uw woning vanuit Frankrijk! Meldt uw huis aan en ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen in Frankrijk

Wilt u uw huis verkopen in Frankrijk en zoekt u een geschikte koper? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u uw huis in Frankrijk kunt verkopen. Zo kunt u direct uw huis verkopen in Frankrijk zonder de tussenkomt van de makelaar en de daarbij komende kosten. Wij beschikken in geheel Frankrijk over lokale woningexperts en kunnen daardoor binnen 48 uur een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning in Frankrijk. Naast leegstaande woningen kunt u ook bij ons terecht wanneer u uw verhuurde woning in Frankrijk wilt verkopen.

Verkoop van uw huis in Frankrijk

De verkoop van uw huis in Frankrijk verloopt soepel met Sons Real Estate. Wij kennen de regelgeving en beschikken over kennis van de lokale woningmarkt. Zo bent u verzekerd van een soepele verkoop zonder verkoopstress en risico’s. Ons bod is tevens geheel vrijblijvend dus u zit nergens aan vast.

Waarom uw tweede huis verkopen in Frankrijk aan Sons Real Estate

Waarom kopen wij huizen in Frankrijk?

Wij kopen woningen in Frankrijk als belegging. De woningen worden verhuurd als vakantiehuis of worden verhuurd aan de lokale bevolking. Daardoor kunnen wij snel schakelen bij het aankopen van uw verhuurde woning. Wij kopen uw woning namelijk vrij van financiering. Wanneer u akkoord gaat met ons bod weet u dus direct dat uw woning is verkocht. Of u nu een woning in Parijs wilt verkopen of rondom Toulouse. In elke plaats en regio van Frankrijk kopen wij woningen.

 

Wanneer u een vakantiewoning in Frankrijk heeft waar u toch nooit meer heen gaat dan is het verstandig om deze te verkopen. Wanneer het woonhuis of appartement namelijk niet meer goed wordt onderhouden dan gaat de staat van de woning snel achteruit. Dit zorgt direct voor een waardedaling van het huis. Achterstallig onderhoud en woningen in slechte staat leveren uiteindelijk aanzienlijk minder op dan een goed onderhouden vakantiehuis.

 

Huis verkopen in Frankrijk belasting

Wanneer u uw huis in Frankrijk verkoopt met winst dan dient er over de verkoopwinst inkomstenbelasting betaald te worden. Ook wel :Taxe sur la plus-value genoemd. Volgens het door Frankrijk en Nederland gesloten belastingverdrag mag Frankrijk die belasting ook heffen aan inwoners van Nederland die hun woning in Frankrijk willen verkopen. Het tarief bedraagt 19%.

 

Verbouwingskosten en verkoopkosten mogen van deze prijs worden afgehaald. Er dient hier alleen wel bewijsmateriaal in vorm van bonnen aanwezig te zijn. Is de woning meer dan 5 jaar in bezit geweest dan mag er 15% worden opgeteld op de aankoopprijs. Ook als er geen bonnen aanwezig zijn van de verbouwingen. Zo zijn er nog een aantal regels die bij het verkopen van een huis komen kijken. Wij kunnen dit alles graag eens toelichten tijdens een adviesgesprek.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!