Huis verkopen in Frankrijk

Verkoop uw woning vanuit Frankrijk! Meldt uw huis aan en ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

Wij kopen alle soorten woonhuizen in, ook in verhuurde staat

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis verkopen in Frankrijk

Huis verkopen in Frankrijk

Wilt u uw huis verkopen in Frankrijk en zoekt u een geschikte koper? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u uw huis in Frankrijk kunt verkopen. Zo kunt u direct uw huis verkopen in Frankrijk zonder de tussenkomt van de makelaar en de daarbij komende kosten. Wij beschikken in geheel Frankrijk over lokale woningexperts en kunnen daardoor binnen 48 uur een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning in Frankrijk. Naast leegstaande woningen kunt u ook bij ons terecht wanneer u uw verhuurde woning in Frankrijk wilt verkopen.

Verkoop van uw huis in Frankrijk

De verkoop van uw huis in Frankrijk verloopt soepel met Sons Real Estate. Wij kennen de regelgeving en beschikken over kennis van de lokale woningmarkt. Zo bent u verzekerd van een soepele verkoop zonder verkoopstress en risico’s. Ons bod is tevens geheel vrijblijvend dus u zit nergens aan vast.

Waarom uw tweede huis verkopen in Frankrijk aan Sons Real Estate

Waarom kopen wij huizen in Frankrijk?

Wij kopen woningen in Frankrijk als belegging. De woningen worden verhuurd als vakantiehuis of worden verhuurd aan de lokale bevolking. Daardoor kunnen wij snel schakelen bij het aankopen van uw verhuurde woning. Wij kopen uw woning namelijk vrij van financiering. Wanneer u akkoord gaat met ons bod weet u dus direct dat uw woning is verkocht. Of u nu een woning in Parijs wilt verkopen of rondom Toulouse. In elke plaats en regio van Frankrijk kopen wij woningen.

 

Wanneer u een vakantiewoning in Frankrijk heeft waar u toch nooit meer heen gaat dan is het verstandig om deze te verkopen. Wanneer het woonhuis of appartement namelijk niet meer goed wordt onderhouden dan gaat de staat van de woning snel achteruit. Dit zorgt direct voor een waardedaling van het huis. Achterstallig onderhoud en woningen in slechte staat leveren uiteindelijk aanzienlijk minder op dan een goed onderhouden vakantiehuis.

 

Huis verkopen in Frankrijk belasting

Wanneer u uw huis in Frankrijk verkoopt met winst dan dient er over de verkoopwinst inkomstenbelasting betaald te worden. Ook wel :Taxe sur la plus-value genoemd. Volgens het door Frankrijk en Nederland gesloten belastingverdrag mag Frankrijk die belasting ook heffen aan inwoners van Nederland die hun woning in Frankrijk willen verkopen. Het tarief bedraagt 19%.

 

Verbouwingskosten en verkoopkosten mogen van deze prijs worden afgehaald. Er dient hier alleen wel bewijsmateriaal in vorm van bonnen aanwezig te zijn. Is de woning meer dan 5 jaar in bezit geweest dan mag er 15% worden opgeteld op de aankoopprijs. Ook als er geen bonnen aanwezig zijn van de verbouwingen. Zo zijn er nog een aantal regels die bij het verkopen van een huis komen kijken. Wij kunnen dit alles graag eens toelichten tijdens een adviesgesprek.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Woning in verhuurde staat

Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Verouderde kluswoningen
Appartementen of boerderijen

 

Huizen van alle jaartallen

 

Stappenplan van uw woning verkopen in Frankrijk

Stap 1 Nadat u de gegevens van de woning bij ons op de website heeft achtergelaten gaan wij aan de slag met een waardebepaling. Een van onze lokale woningmarkt experts bezichtigd het pand en bepaalt direct de waarde. Kunt u niet in de woning? Geen probleem, de expert bezichtig de woning van buiten en bekijkt de staat van onderhoud.

Stap 2 Wij brengen een geheel vrijblijvend bod uit op de woning. Gaat u akkoord met dit bod dan wordt dit schriftelijk vastgelegd en wordt de koopovereenkomst opgesteld.

Stap 3 Verplichte technische keuring en opmaken van het energielabel. Hier begeleiden wij in. In Frankrijk is het verplicht om als woning eigenaar een technische keuring te laten uitvoeren. Dit dient te worden uitgevoerd door een door de overheid erkend bedrijf. Dit dient aan de koper te worden overhandigd.

Stap 4 De overdracht vindt plaats bij een lokale notaris. U dient de sleutel op te sturen of mee te nemen en de overdracht kan plaatsvinden. Na overdracht ontvang u de gelden van de notaris op uw rekening.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!