Huis verkopen met winst?

Binnen een week de winst op uw rekening? Zorgeloze verkoop zonder voorbehoud van financiering. Ontvang kosteloos de waarde die wij u voor uw woning geven.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Snel uw huis verkopen met winst?

Wanneer u uw huis gaat verkopen en u de woning al enige tijd in bezit heeft dan kunt u een flinke winst verwachten. Bij verkoop kunt u de winst direct verzilveren en wordt de overwaarde plus aflossing direct op uw rekening gestort. Wanneer u geen zin heeft in een langdurig verkooptraject en duizenden euro’s van uw winst te moeten afstaan aan de makelaar dan bieden wij de oplossing. U kunt uw huis namelijk direct verkopen aan vastgoedbedrijf Sons Real Estate. Wij kopen namelijk woningen op tegen een marktconforme prijs. Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud en kunnen tevens binnen één week bij de makelaar zitten voor de overdracht. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen de beste prijs.

Huis verkopen met winst

Wilt u uw huis verkopen met winst? Wanneer u uw huis al een langere tijd in bezit heeft dan kunt u in de meeste gevallen uw huis met flinke winst verkopen. Deze winst krijgt u dan na aflossing van eventueel aanwezige hypotheek direct op uw rekening gestort. Naast de winst van de overwaarde krijgt u bovendien ook nog eens alle aflossingen die u in het verleden heeft gestort direct op uw rekening uitgekeerd. Zo kunt u dus uw winst gebruiken om een nieuw huis te kopen, om leuke dingen mee te doen of ergens in te investeren zoals vastgoed. U kunt uw huis met winst verkopen aan Sons Real Estate.

Huis snel verkopen met winst

Wilt u uw huis snel verkopen met winst dan is Sons Real Estate een geschikte partij om uw huis aan te verkopen. Wij kopen namelijk huizen zonder financieringsvoorbehoud en bieden bovendien de marktwaarde. Zo kunt u al binnen één week uw huis met winst verkopen zonder verkoopstress en onzekerheden. Wij kopen huizen om zo altijd over voldoende woningaanbod te beschikken voor onze particuliere klanten die op zoek zijn naar een woning. Uw huis hoeft dus niet online komen te staan en er volgen ook geen bezichtigingen. U verkoopt uw huis met winst dus direct aan de makelaar.

Huis verkopen met winst en vervolgens investeren.

Een voordeel van Sons Real Estate is dat u ook de mogelijkheid heeft om uw huis aan ons te verkopen en wij u vervolgens kunnen begeleiden bij het aankopen van vastgoed om te verhuren. U kunt namelijk al met €40.000,- eigen geld investeren in vastgoed. Zo kunt u één passief inkomen opbouwen en financieel onafhankelijk worden vanaf drie verhuurde woningen. Vervolgens kunt u een nieuw huis kopen voor u zelf zonder de overwaarde van uw oude huis te gebruiken. Voor een beleggingshypotheek heeft u namelijk altijd minimaal 20% eigen geld nodig, maar voor een hypotheek voor uw eigen huis heeft u in de meeste gevallen geen eigen geld nodig.

Huis snel verkopen met winst

Een voordeel van Sons Real Estate is dat u ook de mogelijkheid heeft om uw huis aan ons te verkopen en wij u vervolgens kunnen begeleiden bij het aankopen van vastgoed om te verhuren. U kunt namelijk al met €40.000,- eigen geld investeren in vastgoed. Zo kunt u één passief inkomen opbouwen en financieel onafhankelijk worden vanaf drie verhuurde woningen. Vervolgens kunt u een nieuw huis kopen voor u zelf zonder de overwaarde van uw oude huis te gebruiken. Voor een beleggingshypotheek heeft u namelijk altijd minimaal 20% eigen geld nodig, maar voor een hypotheek voor uw eigen huis heeft u in de meeste gevallen geen eigen geld nodig. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!