Huis verkopen Eext

Uw huis in Eext goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Eext zonder onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Eext

Snel uw huis verkopen in Eext? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper waaraan u direct uw woning kunt verkopen, ongeacht de onderhoudsstaat of locatie. We doen direct een passend bod op elk woningtype, zonder enig voorbehoud. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop, zonder enige onzekerheden. Uw huis verkopen in Eext of in omliggende plaatsen zoals Gieten, Annen of Gasteren? Neem dan contact op of kies voor onze vrijblijvende aanvraag online.

Direct een bod op elk soort woningtype

Of het nu gaat om een verouderd vrijstaand huis of een appartement in nieuwstaat, Sons Real Estate garandeert een passend bod, zonder enig voorbehoud op elk type woning. U kunt uw woning in of nabij Eext in elke staat aanbieden, aangezien wij woonvastgoed voor eigen rekening kopen en beschikken over een afdeling bouw. Een aanvraag voor een vrijblijvend bod is gratis en verplicht u tot niets. Na uw aanvraag maken we dan ook graag een afspraak voor een korte bezichtiging. Een bekwaam taxateur zal uw woning taxeren op factoren zoals de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau en woningtype. Daarnaast wordt er ook gekeken naar vergelijkbare woningen in de omgeving. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan bent u verzekerd van een zowel vlot als flexibel verkooptraject.

Een kosteloos verkooptraject met flexibele verkoopvoorwaarden

Als vastgoed opkoper nemen wij uw woning af zonder enig tussenkomst van derden. Voordeel is dat wij daarom ook een geheel kosteloze verkoop van uw woning kunnen garanderen. Zo hoeft u geen makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief af te dragen en nemen we de kosten voor de notaris tevens voor eigen rekening. Daarnaast zijn we flexibel in de voorwaarden. U kunt bijvoorbeeld naar wens de overdrachtsdatum aangeven, zodat de overgang naar uw nieuwe woning, soepel zal verlopen. Heeft u inboedel zoals kasten, bedden of zwaar meubilair en wilt u dit niet meenemen naar de volgende woning? U kunt dit dan gerust laten staan. Wat voor huis u ook wilt verkopen in Eext of omgeving, Sons Real Estate zorgt voor een zorgeloze verkoop. U kunt vandaag nog een vrijblijvende aanvraag doen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!