Huis verkopen Exloo

Uw huis in Exloo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Exloo? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Wij brengen geheel vrijblijvend binnen 24 uur een passend bod uit op uw huis. Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud. Zo weet u direct dat uw huis met zekerheid is verkocht.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Exloo

Wilt u direct uw huis verkopen in Exloo zonder een makelaar te hoeven inschakelen? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Wij brengen geheel vrijblijvend binnen 24 uur een passend bod uit op uw huis. Heeft u geen zin in een langdurig verkooptraject, onzekerheden en verkoopstress? Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud. Zo weet u direct dat uw huis met zekerheid is verkocht. Bovendien bent u verzekerd van een flexibele verkoop. U kunt nog rustig in uw huis blijven wonen tot u uw nieuw huis kunt betrekken. Uiteraard kunt u ook aan ons uw huis verkopen in Odoorn, Ees, Valthermond of elders rondom Exloo.

Verkoop van uw woning in geheel Exloo en omstreken

Wij kopen in geheel Nederland woningen. Zo ook in Exloo en omgeving. Of u nu langs de Hoofdstraat woont of rond de Hegeveldsweg, wij kopen woningen in alle staten. Van boerderijen tot appartementen en rijtjeswoningen. Wij komen graag eens bij u langs voor een waardebepaling. Een waardebepaling kunt u eenvoudig aanvragen via de website of u kunt ons telefonisch benaderen om direct een afspraak in te plannen. Op basis van de aangeleverde gegevens gaan onze taxateurs direct aan de slag met uw aanvraag. We bespreken graag de voorwaarden, zodat u op korte termijn uw huis kunt verkopen. U bent verzekerd van een bod zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. 

Voorschot en terugverhuur is mogelijk

Heeft u snel geld nodig? Dan kunnen we direct een voorschot op uw rekening storten. Dat is mogelijk nadat de koopovereenkomst is opgesteld. Zo kunt u het bedrag dat vrijgekomen is direct gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of voor de aanschaf van nieuwe inboedel. Als u op korte termijn uw huis dient te verkopen in Exloo, maar u er nog wel wilt blijven wonen, dan is het mogelijk om uw huis te huren na de verkoop. Met een sale en leaseback constructie bent u verzekerd van de verkoop en kunt u op een rustgevende manier een periode overbruggen. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of direct een aanvraag doen? Laat dan uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!